Een komen en gaan

Voorjaarsvakantie, het moment voor veel mensen om er even tussenuit te gaan, voor menig sporter een rustige periode. Op de snelwegen is het een gaan van volgepakte auto’s en na een weekend of weekje uitrusten, skiën of zonnen een komen van diezelfde stoet, maar dan in de andere richting. Weer thuiskomen, in je vertrouwde omgeving, daar waar je je welkom voelt en altijd welkom bent.

Voor sommigen moet die omgeving nog vertrouwd worden, moet het thuis nog gevormd worden. Ze worden echter al wel met open armen ontvangen en zijn meer dan welkom. Je voelt meteen dat het goed is en je hoopt dat ze zich ook thuis zullen voelen. Ik denk dat Ria en Ramon dit wel zullen herkennen met de geboorte van hun Ilse. Alweer 3 weken jong en een geweldige toekomst voor zich. Van harte met de geboorte van jullie dochter!

Ik hoop dat onze vereniging ook als een thuis voelt. Voor leden, maar ook voor ouders, familie en vrienden. Een plek waar je je vertrouwd en altijd welkom voelt. Uiteraard ook voor onze trainers. En zoals Marco inmiddels bij de Valto-familie hoort, hoop ik ook dat Marrien zich snel thuis zal voelen. We zijn in ieder geval erg blij dat we in hem een nieuwe hoofdtrainer/-coach hebben gevonden! En mooi resultaat na veel en goed werk door de TC.

Naast het komen, is het ook een gaan. Sommige selectiespelers gaan het rustiger aan doen en als er nieuwe trainers komen, gaan er ook weg. En als alles in je lichaam het weer doet zoals je graag ziet en je kunt een lang gekoesterde wens vervullen, dan zet je de stap die je altijd al had willen zetten. Thom gaat na jaren Valto, zeg maar gerust zijn hele leven, samen met Marco proberen om HKV/Ons Eibernest weer naar de hoofdklasse te brengen. We wensen hun daarbij het uiteraard het allerbeste.

Maar zoals voor meer spelers, die de spong naar een hoger niveau hebben gewaagd of zijn gestopt, zal Valto altijd een thuis zijn. Weet in ieder geval dat jullie altijd welkom zijn en dat de koffie (en die is lekker!) altijd klaar staat!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.