Gepaste trots

De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld, hoewel er nog een klein staartje is op maandag, VALTO 5 speelt dan haar laatste duel in Maasland. Voor deze kampioenen staat er natuurlijk niets meer op het spel, anders dat de eeuwige roem in een competitie met louter winstpartijen, 12 wedstrijden en 24 punten, wat zou dat mooi zijn. Succes mensen!

Het vijfde was niet de enige kampioen op het veld. Eerder hebben we kunnen lezen dat VALTO 2, C1, C2, D1, F2 en F5 al als eerste waren geëindigd. Daar kwamen de afgelopen week nog eens 3 teams bij: VALTO 8, E1 en F1 werden ook kampioen en zo sluiten we het seizoen heel mooi af. Ook met de gedachte dat VALTO 1, A1 en B1 zich wel degelijk kunnen meten met de beste teams, maar het helaas net niet haalden. Toch een sterk gevoel van trots op onze vereniging en dit resultaat!

De laatste weken van het actieve VALTO jaar gaan in, met nog een aantal hele mooie momenten. Het NK voor D-jeugd dat aanstaande zaterdag plaatsvindt is, na het schoolkorfbaltoernooi de tweede in de rij. Heel mooi om te zien dat we in een hele korte tijd als korfbalclub zo’n toernooi kunnen organiseren. De voorbereidingen zijn zo goed als klaar en de laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke i gezet. Bedankt aan alle mensen die te hulp zijn geschoten en hun steentje gaan bijdragen op 6 juni of dat nu al doen. Zo wordt iedere dag één deelnemende teams al voorgesteld op Twitter, Facebook en de website. Nu alleen nog hopen op prachtig weer en veel toeschouwers.

Om dat laatste te bereiken roepen we niet alleen alle VALTO leden op om te komen kijken (de Assen-gangers uitgesloten), maar proberen we ook de nodige bezoekers uit De Lier en het Westland te trekken. De lokale media helpen daarbij, zoals een stukje in Lierenaar en een bezoekje van Bart en ondergetekende aan WOS radio. Een leuk interview dat terug te luisteren is op onze website. Fijn dat we hier te gast mochten zijn en bijzonder om door zo’n gesprek te realiseren dat we tot veel in staat zijn en dat we het als vereniging gewoon heel goed doen. Met z’n allen.

En dat is toch echt iets om trots op te zijn!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.