Groei

Groei is goed. Dat geldt niet alleen voor bedrijven en de economie, maar ook voor sportclubs en de sport. Groei betekent over het algemeen dat het goed gaat en dat er vanuit de groei mogelijkheden ontstaan. Als bedrijven in de economie meer omzetten, meer winst maken, meer investeringen doen en meer werkgelegenheid creëren, zorgt dat uiteindelijk voor meer welvaart. Als verenigingen binnen het korfbal, meer sponsors aan zich binden, meer financiële middelen krijgen en meer leden werven, zorgt dat uiteindelijk voor een grotere schare korfballers in een stabiel sportklimaat, met de olympische droom iets dichterbij.

Groei, op de juiste manier, zorgt voor een positieve vicieuze cirkel, ook wel virtueuze cirkel genoemd. Niet alleen buiten, maar ook binnen een vereniging heeft dat effect. Meer leden en sponsoren zorgen voor meer financiële middelen, wat weer zorgt voor meer faciliteiten, wat weer zorgt voor meer gezelligheid en betere prestaties, wat weer zorgt voor een mooi visitekaartje, wat weer zorgt voor meer leden, enzovoorts. Het is een zichzelf versterkend effect. Het is iets waar we als bestuur mee bezig zijn, constant kijken waar we kunnen verbeteren om zo te behouden, te werven en te groeien. Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn de AdFysio GigaKangoeroeDag en het Priva SchoolkorfbalToernooi. We hopen dat we hiermee weer veel kinderen enthousiast kunnen maken voor korfbal bij Valto. Een ander voorbeeld is de sponsorcommissie, die inmiddels zorgt voor een serieuze bijdrage aan de vereniging!

Eén van de activiteiten waar de sponsorcommissie zich mee bezig houdt is de potgrondactie. Dit jaar alweer voor de derde keer op rij en we hopen net als de voorgaande jaren op een groot succes. Zoals jullie weten gaat Valto voor topkwaliteit, vandaar dat we alleen het beste van BVB verkopen. En net als in de sport is het een echte teamprestatie. De jeugd gaat langs de deuren voor de verkoop, de ouders helpen daarbij waar nodig, op de website kan nog meer besteld worden, de oudere jeugd en senioren brengen vervolgens alle zakken aan huis, of zelfs in de achtertuin indien gewenst. Alles voor de klant en de mensen die Valto een warm hart toedragen. Al met al een enorme topprestatie die hier wordt geleverd!

Potgrond en tuinaarde zijn natuurlijk leuk, maar zonder plantjes wel erg kaal. Vandaar dat we alle kopers tippen om eens langs te gaan bij De Carlton voor mooi planten en perkgoed. Want bij groeien hoort natuurlijk ook bloeien. En wat is nu mooier dan dit in uw achtertuin én bij uw favoriete korfbalvereniging te zien?

Namens bet bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.