Van de voorzitter: Herfst in Nederland

Dat het klimaat in Nederland wisselvallig is, dat weten we al heel lang. Maar dat de temperatuur op zaterdag 18 oktober ruim boven de 20 graden uit kwam hadden we sinds 1921 niet meer meegemaakt. Een onverwachte afsluiting dus van de eerste helft van het veldseizoen, waar enkele teams in actie mochten komen.

Onverwachte dingen
Dat er onverwachte dingen gebeuren in het leven, werd afgelopen week tragisch bevestigd. De vader van Noa, speelster van de C2, is plotseling en veel te jong overleden. Dit grote verdriet kwam ook bij onze club hard aan. Op een moment als dit, is het als vereniging belangrijk te laten zien dat we er voor elkaar zijn. Gelukkig heeft Noa een fantastisch team waarin ze zich veilig kan voelen en waarmee ze zaterdag de wedstrijd, die op het programma stond, heeft gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden. We wensen Jolanda, Mink, Lode, Noa en familie veel sterkte toe met het verlies van Johan en weet dat we er voor jullie zijn.

Algemene Leden Vergadering
Op maandag in diezelfde week was de Algemene Leden Vergadering met een goed gevulde Villa Valto. Diverse onderwerpen passeerden de revue, welke zijn terug te vinden in de notulen die voor iedereen beschikbaar komen. Een bijzonder moment voor twee bestuursleden aan het eind van de bijeenkomst. Liesbeth gaf het stokje der secretaris over aan Joke en na 9 jaar voorzitterschap was het tijd voor Hans om de taken over de dragen aan ondergetekende. Zijn verdiensten de afgelopen jaren (en die gaan verder terug dan 9 jaar) zijn niet onopgemerkt gebleven en hij is dan ook benoemd als erelid van VALTO. Liesbeth en Hans, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan de club!

Zaalcompetitie
De komende weken gaan we ons voorbereiden op de zaalcompetitie. Voor veel teams betekent dit weer presteren op hoog niveau en ik heb er alle vertrouwen in dat  we dit kunnen volhouden. VALTO heeft op het veld in ieder geval laten zien dat we bovenin kunnen meedraaien! Binnen de voorbereidingen spelen het eerste en de A1 mee in de Haagse Korfbaldagen, wat altijd leuk is om te zien. Het programma daarvoor is op de website te vinden. Maar zet vooral ook 1 november in je agenda. Dan is het namelijk ALL DAY VALTO waarbij alle teams thuis hun laatste oefenwedstrijden spelen en het altijd ontzettend gezellig is. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om te komen!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.