Kerst bij Valto

En zo zijn daar weer de kerstdagen in het vooruitzicht. Een ieder kijkt daar natuurlijk weer anders tegenaan. Voor velen is de maand december een moeilijke tijd. En kijken dan niet uit naar de Kerstdagen. Dan helpt het ook niet mee dat Nederland sinds zondagmorgen 05:00 uur op slot is gegaan. Maximaal 2 personen thuis ontvangen en met de komende feestdagen slechts max 4 personen. Het is wat het is inmiddels in dit coronatijdperk.

Al met al even terugkijkend op het afgelopen jaar, hebben we echt wel wat hoogtepunten gehad. Kijk bijvoorbeeld naar het jubileum 60 jaar Valto weekend in juni. Het aftellen in 60 uur richting het 60 jarig jubileum. Alle activiteiten werden goed bezocht, een eigen Valto studio waarin we gasten voorbij zagen komen en waarin we interviews hielden met betrokken Valto mensen van vroeger naar nu het heden.

Natuurlijk is het jubileum jaar nog niet voorbij en kunnen we ergens in het aankomende jaar nog wat organiseren voor jullie. Voor nu in ieder geval gezellige dagen gewenst tijdens de kerst en alvast een goede jaarwisseling. Kijk vooral om naar elkaar in deze moeilijke zware tijden en we zien elkaar zeker weer in 2022.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.