Lopende zaken

Afgelopen week hadden we met het bestuur onze maandelijkse vergadering. Zoals je misschien wel weet, wordt daar van alles in besproken. Lopende zaken van de verschillende onderdelen binnen onze club, zoals financiën, technische zaken, marketing & promotie, secretariaat en algemene zaken. Hierin komen ook onderwerpen aan bod, die vanuit de leden komen en dat is goed. Het geeft aan dat leden betrokken zijn en VALTO willen helpen verbeteren.

Naast de lopende zaken kijken we ook vooruit. We bespreken de komende maanden, waarin we de twee helft van zaal- en veldcompetitie hebben, de evenementen die er aan komen en de organisatie van de club die met behulp van het FOCUS project verder opgezet wordt. Maar ook kijken we alvast naar volgend jaar. Het samenstellen van de teams, de trainers die daarbij horen en de zaaluren die we nodig zullen hebben, in overleg met andere Lierse sportverenigingen. En geloof me, met dit soort zaken kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Er zijn ook onderwerpen die over beleid gaan en dus over het vooruitkijken, over meerder jaren, over hoe VALTO er dan uit moet zien. Ook daar is het FOCUS project goed voor. Het project in zijn huidige vorm, wordt in de eerste helft van 2015 afgerond en we hopen tegen die tijd dan ook de laatste commissies actief te hebben. Maar we zullen daarna een vervolgtraject ingaan, dat ons verder kan helpen een goed beleid te blijven maken. Beleid dat tot doel heeft om dé sportvereniging van het Westland te worden. Onze stip op de horizon.

Overigens, wat in die toekomst niet meer weg te denken is, is sponsoring. De sponsorcommissie is dit seizoen opgestart en is al lekker bezig geweest. Zo was er de opening van de vernieuwde Villa Valto waar de sponsors vertegenwoordigd waren, staat er een mooie banier bij de ingang van de sporthal op zaterdag en zijn ze actief aan het werven van bedrijven die graag hun naam verbinden aan onze club en ons daarbij financieel ondersteunen. Niet geheel onbelangrijk in een tijd van teruglopende subsidies en stijgende kosten. Zo houden we de contributies op een acceptabel niveau. Het tegeltjesproject, dat ons heeft geholpen om de uitbreiding van Villa Valto te bekostigen, is inmiddels ook weer in volle gang. Na enig oponthoud is de productie opgestart en kunnen we in het voorjaar vele tegels aanschouwen. Er is nog steeds plek voor extra tegels trouwens, wil jij ook een vereeuwiging in onze kantine of zou je werkgever een tegeltje willen? Laat het weten via sponsors@ckv-valto.nl

Names het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.