Tropische afsluiting

Het zit er op, althans, dat is wat de einddag meestal aangeeft. Het einde van het seizoen, iedereen vakantie en even korfbalrust. Ik denk dat dit pas echt na deze week het geval is. De meeste jeugdtrainingen lopen nog door en de laatste commissievergaderingen en afsluitende etentjes, teamuitjes, etc staan ook in deze week op de planning. Het is mogelijk wel de laatste Bijblijver van sit seizoen, dus voor nu zeg ik vast: geniet van de vakantie en komt uitgerust, maar enigszins fit weer terug!
De einddag zelf was een vrij tropische aangelegenheid. Een moment waarop de vereniging zich weer van haar beste kant laat zien. Super georganiseerd door het AC, super gezellig door de vele leden en families en super competitief door het duo-schottoernooi en de stormbaan. Want er werd weer gestreden, ook al steeg het kwik boven de 30 graden. Gelukkig was het veld voorzien van badjes water, met tuinslang en was er voldoende te drinken. Naast het eten, want ook van de BBQ werd weer gretig gebruik gemaakt. Enige tenten zorgden voor wat schaduw en naast de geplande activiteiten ontstond zoals ieder jaar weer het ongeplande vermaak door de ouderen, samen met de jongeren. Kortom, een dag zoals je de club als voorzitter graag ziet.
Mijn taken deze dag? Een tent meenemen, met de gehele familie meedoen met het duo-schieten, gezellig praten met veel mensen, stukje damesvoetbal kijken, proberen samen met het gezin wat te eten en het traditioneel huldigen van de kampioenen. En dat waren er veel. Heel veel! Ik hoop dat jullie allemaal nog even nagenieten van het seizoen, het kampioenschap en de medaille die je als aandenken hebt gekregen. Jullie zijn toppers! Een topper is ook Frank, speler van Valto 1, afscheidnemend om zijn droom na te jagen. We hebben hem op de einddag passend uitgezwaaid en zien hem hopelijk over een jaar weer terug op het oude nest, zijn nest, het Valto-nest.
Het was een mooie dag, een mooie afsluiting van een druk en geweldig seizoen. Met kampioenschappen van Valto 1 en Valto 2, naast al die andere teams. Een eindtoernooi voor de B1 met een eerste plaats en een NK veldkorfbal waar we nu nog steeds de complimenten van binnenkrijgen. Het was ook mijn laatste einddag. Als voorzitter dan. Zoals aangekondigd op de voorjaarsvergadering stop ik na 5 jaar als eindbaas van deze geweldige club. Maar jullie zijn nog niet van me af, want als voorzitter TC blijf ik nauw betrokken en ook zitting houden in het bestuur. Er stond echter nog één serieuze taak open om echt met een gerust gevoel de zomer in te gaan en dat was een vervanger zoeken. En dat is gelukt! We zijn als bestuur heel erg blij dat we Marco Stolze kunnen voordragen in de rol als nieuwe voorzitter op de komende najaarsvergadering. We hebben uitgebreid gesproken en Marco gaat de uitdaging en met heel veel zin en energie, zoals we hem inmiddels kennen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.