VALTO = FEEST

Het is niet voor niets dat de kaarten waren uitverkocht, dat er op de dag zelf nog veel naar kaarten werd gevraagd, dat iedereen er weken naar uitkeek en dat iedereen super enthousiast weer naar huis ging (in ik kan het weten). Het VALTO feest van afgelopen zaterdag was weer één groot succes.

Het affiche kon al niet op, met 3 Meter Peter, DJ Robbie en DJ Partybart, maar op de avond zelf hebben ze zich wederom bewezen. In een volle zaal speelden ze de sterren van de hemel en vermaakten oud & jong. Dit was de voortzetting van de dag waarop VALTO 1 de derby tegen ODO 1 wist te winnen die op hun beurt ook de zaal plat kregen.

Zo blijkt maar weer dat we als vereniging op alle gebieden werken aan ons doel om dé sportvereniging van het Westland te worden. Niet alleen sportief, maar zeker ook qua gezelligheid. Dat hebben we hiermee maar weer bewezen. Een klein stukje van het succes van VALTO, maar wel een hele belangrijke, dat tot nu toe iedere twee jaar terug komt. Omdat er heel veel mensen hebben geholpen om deze avond geweldig te maken, bij deze namens de vereniging enorm bedankt voor jullie inzet. Hulde!

Bijzondere aandacht ook voor onze gastheren, omdat zij echt verschil maken. Nog zo’n stukje van het succes van onze vereniging. Het is voor scheidsrechters van buitenaf heel fijn om ontvangen te worden in een sporthal waar ze moeten fluiten. Naast het feit dat het goed is om te doen, staat het ook professioneel, kijken onze gasten met een positief gevoel naar VALTO en vertellen ze dat misschien nog door ook. Zou jij het ook leuk vinden om op deze manier bij te dragen aan ons succes? Of weet je iemand die dat zou willen doen? Meldt dit dan aan Bart van Muyen!

Tenslotte iets over de Grote Clubactie. De trekking daarvan is op donderdag 27 november. Nu hebben we zo’n beetje alle loten verkocht, echter nog niet iedereen heeft het geld aan Rosanne gegeven. Het is wel belangrijk dat dit gebeurt, dus daarom vraag ik aan alle A en B spelers om dit alsnog te doen. Rosanne komt deze week bij de trainingen langs om het op te halen!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.