Wederom een heerlijke sportzaterdag!

Wat een heerlijke zaterdag was het toch weer. In de ochtend mee met de voetbal om te vlaggen bij een wedstrijd van de JO15-2 die een kampioenswedstrijd moesten spelen bij Quintus JO15-1. Helaas was het wel duidelijk dat de jonkies uit De Lier het zouden gaan afleggen tegen de ouderen uit Kwintsheul. Uitslag 4-0 verlies, maar zeer verdienstelijk en strijdend ten onder gegaan.

Daarna even een bammetje eten en door naar Delft waar onze A1 moest aantreden tegen Fortuna A2. Het is altijd een beladen wedstrijd en Fortuna bracht ook af en toe enkele A1 spelers erin om de druk op Valto te houden. Al was het niet de beste wedstrijd, winnen deed onze A1 hem wel gelukkig met 13-16 en zo blijven ze aan kop in de tussenstand.

Daarna Mieke snel meegenomen naar onze eigen wedstrijd uit bij Ondo V6, want ja bij V8 komen we nog wel eens dames tekort. Ook Jonne van der Meer mocht de gehele wedstrijd bij ons meespelen. Beide meiden ontzettend bedankt, want zelfs met 2 heren die als dame speelden bij Ondo konden ze deze 2 meiden niet stoppen. Zeker de helft van de productie kwam bij Mieke en Jonne vandaan. Een heer werd ingezet tegen Mieke, maar ook hij kon haar niet stoppen. En zo wonnen ook wij onze wedstrijd waardoor wij nog ongeslagen mee aan kop van de competitie staan. Mooi detail bij deze wedstrijd is dat ik samen met Mieke in 1 vak heb gestaan en zo een mooi vader/dochter moment had in het veld.

De ALV komt er weer aan, de uitnodiging staan al online en in de bijblijver, nog een paar weken, dan zijn jullie allen van harte uitgenodigd om op maandagavond de ALV bij te wonen in de Villa. Voor de aankomende week weer succes gewenst en we zien elkaar op of langs het sportveld.

Met sportieve groet;

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.