Winterstop en de feestdagen komen eraan!

Lekker naar buiten kijkend en genieten van de mooie luchten. Schaatsweer en velen halen de schaatsen uit het vet. Het is weer ouderwets Nederlands weer in december. Dit brengt natuurlijk ook helaas gladheid met zich mee en voor de ouderen is dit geen pretje. Zo gebeuren er helaas nogal wat ongelukken met dit weer de afgelopen dagen.Nu de kerstdagen in aantocht zijn, is er tijd om even gas terug te nemen.

Als ik voor mijzelf praat, kijk ik er echt wel naar uit. Even het gaspedaal loslaten en tijd voor andere dingen. Als je voorzitter bent van een korfbal vereniging als Valto, is er altijd wel wat te doen of te regelen. Het is ook wel weer een bijzonder jaar geweest. De afsluiting van ons jubileumjaar in juni. Diverse kampioenschappen die gevierd konden worden, natuurlijk waren daar ook de teleurstellingen. Maar boven alles was en is er de trots op deze mooie club. Deze week hopen we nieuws te krijgen van Gemeente Westland met betrekking tot de uitbreiding die we ambiëren. Wanneer er nieuws is en wellicht deze week gaat komen, zullen we jullie natuurlijk vanaf begin 2023 gaan meenemen in de richting waar Valto naartoe wil.

Vanuit deze plek wil ik jullie allen een gezellige dagen toewensen met kerst en de oud en nieuw viering. Ik ga er een paar weken tussenuit en hoop jullie daarna natuurlijk weer allen te spreken. Voor de jeugd nog even een weekje bikkelen op school voordat de vakantie zal gaan beginnen.  Nogmaals iedereen fijne dagen tot volgend jaar.

Met sportieve groet;

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

2 antwoorden
 1. Kees van der Kooij
  Kees van der Kooij zegt:

  Vandaag, bij toeval, op jullie site gekeken. Ook het verhaal van jullie voorzitter gelezen. Mooi te zien dat Valto ambitieuze plannen heeft. Hopelijk zijn de reacties van de Gemeente positief, ik gun het jullie. Misschien vraag jij/jullie zich af wie ik ben. Ben twee keer vier jaar trainer geweest. Mooie jaren waarvan ik heb genoten en daarom nog steeds een zwak voor VALTO. Helaas kom ik niet vanavond naar Valto om het eerste tegen Tilburg te zien. ‘K Heb gekozen voor ODO tegen Dijkvogels. Binnenkort hoop ik nog eens naar jullie te komen. Altijd gezellig en als ik de stand zie spannend.
  Kees van der Kooij

  Beantwoorden
  • Peter de Rijcke
   Peter de Rijcke zegt:

   Hoi Kees,
   We weten nog zeker wie je bent hoor :-). Zie alleen nu pas je bericht.
   Maar we hopen je zeker nog een keer te zien bij Valto.
   Groet Peter

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.