Rick en Alex leiden mooi duel tussen LDODK/Rinsma Fashion en KZ/Hiltex

In het hoge noorden hebben Valto scheidsrechter Rick Voskamp en zijn assistent Alex den Hartog vandaag de wedstrijd geleid tussen LDODK/Rinsma Fashion en KZ/Hiltex, beide uitkomend in de korfballeague. Het was vooraf een duel tussen twee ploegen die allebei nog voor de play-offs gaan om uiteindelijk de finale in Ziggo Dome te halen en dus stond er veel op het spel.

Dat was te zien ook, er werd veel gescoord door beide teams en vooral in de eerste helft ging het lang gelijk op. Uiteindelijk stond KZ/Hiltex op een kleine voorsprong. Deze werd in de tweede helft teniet gedaan door LDODK/Rinsma Fashion en de thuisploeg zorgde meteen voor een gat van 4 punten met 25-21. De bezoekers lieten het er echter niet bij zitten en kwamen ijzersterk terug, waarbij de Friezen het behoorlijk lieten afweten. De wedstrijd eindigde in een 27-29 overwinning voor KZ/Hiltex.

Een geweldige wedstrijd, met alles er op en er aan. Hij werd uitgezonden door PodiumTV en door duizenden mensen bekeken. Leuk voor de neutrale toeschouwer en mooi om Rick en Alex weer aan het werk te zien op het hoogste niveau. Bekijk de samenvatting hieronder.