De ballen!

Afgelopen week zag ik opeens een bericht voorbij komen waait bleek dat Valto 250 euro aan ballen had gewonnen. Mooi! Maar, wacht eens even, waarmee dan eigenlijk? Ik moest even heel goed nadenken. En ineens schoot het me te binnen. We waren zó enthousiast geweest met het kopen van tickets voor de Korfbalfinale in Ziggo Dome, dat we in de top 5 waren beland van veelkopers. Hoewel we daar vooraf niet bij stil hebben gestaan, is het natuurlijk wel leuk. Daarnaast zag ik dat er ook een originaliteitsprijs was, helaas niet voor ons. Dus, aangezien we ook nog eens 15 kaarten extra besteld hebben, zetten we voor volgend jaar gewoon nog hoger in en doen we dat op zeer originele wijze. Twee vliegen in één klap!

Afgelopen weekend was het grotendeels weer een feest om op de velden rond te lopen, bij de kangoeroes, de jeugdwedstrijden en bij enkele wedstrijdsportteams. De ballen vlogen door de lucht en in de korf. Echter niet altijd vanzelfsprekend. Hier en daar was er een gebrek aan scheidsrechters. Dat kwam deels door een foutje in Sportlink, waar we naar gaan kijken. Maar ook waren er mensen die niet goed hebben opgelet bij het lezen van de Bijblijver/e-mail of dachten … “ja, de ballen”. Ik sluit me aan bij het stukje van Cock dat hij vorige week schreef. Wees alsjeblieft zorgvuldig bij het kijken of jouw naam op het programma staat. En kun je niet, regel dan iemand anders. Vanuit de scheidsrechterscommissie gaan we dit ook anders aanpakken. We zorgen er voor dat de indeling voor het seizoen compleet is, dat je vooraf weet welke wedstrijden je moet fluiten, dat je dus tijd genoeg hebt om te ruilen, dat je vooraf een e-mail krijgt en ook herinnerd wordt per SMS. Hiermee hopen we dat geen enkele wedstrijd ooit nog zonder scheidsrechter zit.

Komende maanden gaat er weer van alles gebeuren bij Valto. De ballen vliegen echt alle kanten op. We hebben de potgrondactie, de Summer Here We Come oefenzaterdag, de Giga Kangoeroedag, het WK 2-tegen-2, het Schoolkorfbaltoernooi, de einddag en het NK voor B-jeugd dat Valto op 17 juni mag gaan organiseren. Jullie begrijpen dat voor al deze geweldige activiteiten weer vrijwilligers nodig zijn. Vandaar dat ik jullie wil vragen om goed op te letten en gehoor te geven aan de diverse oproepen die de komende tijd voorbij zullen komen. Want … als iedereen iets doet, is dat niet alleen enorm gezellig, maar ook maken de vele handen licht werk. Zoals altijd. Echt waar.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.