A4 deels afgesloten in het weekend van 6 tot 9 september

Rijkswaterstaat voert van 6 september tot 9 september 2019 onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 vanuit Rotterdam richting Den Haag. Daardoor is de bereikbaarheid van De Lier en dus van Valto iets minder.

Van vrijdag 6 september 22.00 tot maandag 9 september 2019 05.00 uur vinden werkzaamheden plaats tussen knooppunt Kethelplein en knooppunt Ypenburg. Ter hoogte van Rijswijk is de hoofdrijbaan daarbij afgesloten. Weggebruikers kunnen de parallelrijbaan gebruiken, maar worden geadviseerd de omleiding via de snelweg A13 te volgen. Ook de Ketheltunnel is tijdens de werkzaamheden in de richting van Den Haag afgesloten.

Afsluitingen werkzaamheden A4
Tijdens de weekendafsluiting zijn de volgende wegvakken en toe- en afritten afgesloten van het Kethelplein en knooppunt Ypenburg:

  • De gehele rijbaan tussen knooppunt Kethelplein en Delft Afrit Delft (14)
  • De gehele rijbaan tussen Rijswijk en knooppunt Ypenburg (de parallelbaan blijft hierbij open) Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar vrijdag 15 november 22.00 uur tot maandag 18 november 2019 05.00 uur.

Omleidingsroutes werkzaamheden A4
Verkeer vanuit Hoek van Holland en Rotterdam richting Den Haag/Amsterdam wordt via de snelweg A20 naar de A13 omgeleid. Verkeer vanuit Rijswijk, Den Hoorn en Den Haag-Zuid richting Den Haag/Amsterdam wordt geadviseerd via de N470 en de A13 te rijden. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Het wegennet in de provincie Zuid-Holland heeft periodiek onderhoud nodig. Denk daarbij aan het vernieuwen van asfalt en het onderhoud aan kunstwerken, zoals viaducten. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het verkeer in Zuid-Holland vlot en veilig kan blijven rijden.

Bron: Westlanders.nu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.