Korfbal League Poule – Speelronde 1

En we zijn los! Gisteren was de eerste speelronde van de Korfbal League en ook de eerste krachtmeting in de bijbehorende poule die Valto is gestart. Onder het mom van “Wat ze bij een WK kunnen, kunnen wij ook”, hebben we jullie uitgedaagd om alle uitslagen, van de volledige competitie op het hoogste niveau, te voorspellen.

En dat hebben jullie gedaan, inclusief alle play-of wedstrijden en de finale! Het is leuk om te zien hoe verschillende mensen, vanuit verschillende clubs en leeftijdscategorieën er verschillend over kunnen denken. We gaan de komende tijd daarom ook enkele statistieken met jullie delen, te beginnen bij de kampioen. Want iedereen diende ook de kampioen te voorspellen en ook daarbij zijn de meningen (of beter gezegd: de voorspellingen) verdeeld. Hoewel, PKC/Vertom is veruit favoriet. Laten we hopen dat ze met deze druk kunnen omgaan. Fortuna/Delta Logistiek als TOP/LITTA vullen de top 3 aan met respectievelijk 7 en 6 voorspellingen. Dit kan nog leuk worden tijdens de play-offs en de finale, grote verschillen in punten zijn niet uitgesloten en maakt de eindstrijd wellicht bijzonder spannend.

 1. PKC/Vertom (23 keer)
 2. Fortuna/Delta Logistiek (7 keer)
 3. TOP/LITTA (6 keer)
 4. LDODK/Rinsma Modeplein (1 keer)
 5. Oost-Arnhem (1 keer)

De uitslagen van deze speelronde staan hieronder, een recap van de wedstrijden vind je op korfbal.nl en je kunt de wedstrijden nogmaals bekijken op eyecons.nl:

 • Oost-Arnhem – KZ/Thermo4U (16-26)
 • PKC/Vertom – Blauw-Wit (A) (36-27)
 • TOP/LITTA – KCC/CK Kozijnen (28-15)
 • Fortuna/Delta Logistiek – DOS’46 (27-19)
 • Dalto/Klaverblad Verzekeringen – DVO/Accountor (20-19)
 • LDODK/Rinsma Modeplein – GG/IJskoud de Beste (23-18)

En dan natuurlijk hetgeen jullie allemaal naar uit hebben gekeken dit weekend. De stand. De ranking. Jouw positie. Het zal vaker voorkomen dat deze pas zondagavond te zien is, omdat we pas na een hele speelronde gaan publiceren. Maar dit weekend zijn alle wedstrijden op zaterdag gespeeld, dus heb je geluk! Zoek dus maar snel je naam op in de lijst hieronder.

We hebben twee koplopers na ronde 1, dat zijn Sydney en Myrte. Van harte en geniet er van, zolang het kan. Iedereen staat redelijk dicht bij elkaar. Volgende week kan alles weer anders zijn. Want, korfbaluitslagen voorspellen blijkt lastig. Slechts één iemand had een exacte uitslag goed, Laura je bent een topper, 10 welverdiende punten voor de wedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein – GG/IJskoud de Beste! Wel gebeurt het dat het aantal doelpunten van één van de twee ploegen goed voorspeld is en de toto (winst, gelijkspel of verlies) gaat vaker goed.

#NaamScore
1Sydney Schol19
2Myrte Sevinga19
3Thom Voskamp18
4Laura van der Eijk18
5Rianca Aarts16
6Laurens Verbaan16
7Jill Koornneef16
8Bart de Vos16
9Mark Tissink16
10Mieke en Marco Stolze16
11Wesco van Weert15
12De Vijfjes15
13Lisanne Onck14
14Wouter Dijkstra14
15Barry Schep13
16Vera van der Eijk13
17Kalle Elenbaas13
18Sheila Herbert13
19Romee Valstar13
20Mike Boogaard13
21Mandy Herbert12
22Johan van der Meer11
23Michiel van den Bos11
24Maaike Ridder10
25Frank de Rijcke10
26Sjors van Dijk10
27Ilse Slaman10
28Irma Koornneef10
29Hans Ridder10
30Finne Elenbaas10
31Bram Hanemaaijer10
32Jonne van der Meer10
33Fiona Rijsdijk10
34Petra Dijkstra10
35Thomas Ris8
36Pascal van Dijk8
37Martijn Dijkstra6
38Maaike Slaman6

Tweede fase van Korfbal League Poule nu in te vullen

De manier van hoe de play-offs worden gespeeld is nu bekend! Maar liefst 4 ploegen per poule (dus 8 in totaal) gaan door.

In de play-off ronde wordt 2x of 3x dezelfde wedstrijd gespeeld (uit en thuis). Door bij de eerste wedstrijd een ploeg te kiezen, wordt deze direct in wedstrijd 2 en 3 ingevuld. Hiervoor kun je eenmaal 10 punten per goed voorspelde ploeg voor krijgen (finale 20 punten).

Het kan zijn dat er een derde wedstrijd nodig is om te beslissen wie er door gaat. Vul in ieder geval de uitslag voor alle 3 de wedstrijden in. De uitslag voor de 3e wedstrijd telt alleen mee als deze gespeeld wordt. Je krijgt ook punten voor een goed voorspelde uitslag als de teams die je ingevuld hebt niet correct zijn.

Voor Play off ronde 2 geldt hetzelfde als ronde 1. Kies twee ploegen bij de eerste twee wedstrijden en de rest wordt automatisch gevuld. Je krijgt ook punten voor een goed voorspelde uitslag als de teams die je ingevuld hebt niet correct zijn.

Hieronder staan alle puntenverdelingen op een rij.

Voor de poulewedstrijden geldt:

 • Winst of gelijkspel goed (toto): 2 punten
 • Aantal doelpunten van de ene ploeg goed: 3 punten
 • Aantal doelpunten van de andere ploeg goed: 3 punten
 • Exacte uitslag goed: 2 bonuspunten (totaal dus 10 punten)

Voor de play-offwedstrijden geldt:

 • Voor een juiste play-off kandidaat (tevens op de juiste plek): 10 punten
 • Winst of gelijkspel goed (toto): 2 punten
 • Aantal doelpunten van de ene ploeg goed: 3 punten
 • Aantal doelpunten van de andere ploeg goed: 3 punten
 • Exacte uitslag goed: 2 bonuspunten (totaal dus 10 punten)

Voor de finalewedstrijd geldt:

 • Voor een juiste finale kandidaat (tevens op de juiste plek): 20 punten
 • Winst of gelijkspel goed (toto): 2 punten
 • Aantal doelpunten van de ene ploeg goed: 3 punten
 • Aantal doelpunten van de andere ploeg goed: 3 punten
 • Exacte uitslag goed: 2 bonuspunten (totaal dus 10 punten)

Voor de bonusvragen geldt:

 • Per bonusvraag goed: 10 punten
 • Heb je de kampioen goed: 40 punten extra

Prijzen bekend van Korfbal League Poule

😳 Drie weken langer lockdown
🤑 Prijzen voor de winnaars zijn bekend
 
Nóg meer redenen dus om mee te doen met de Korfbal League Poule. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan zeker voor zaterdag 16 januari a.s. 12.00 uur.
 
Gisteren is de webpagina aangevuld met informatie over de puntentelling en informatie hoe, waar en wanneer je de Korfbal League wedstrijden live mee kunt kijken.
 
Vandaag maken wij de prijzen bekend! Voor de top 3 hebben wij een mooie prijs. De persoon op de laagste trede van het podium wint een cadeaubon van €25. Degene die het net iets beter doet gaat aan de haal met een cadeaubon van €50. De allergrootste Korfbal League kenner van dit seizoen mag zichzelf gelukkig prijzen met een cadeaubon van €100!
 
Wekelijks zal er een tussenstand op de webpagina en op onze social media kanalen gepubliceerd worden, zodat je kunt volgen of jij of misschien juist je teamgenoot op de juiste weg is. Stay tuned!

Doe ook mee aan de Korfbal League Poule!

Om de lockdown weken door te komen, omdat je zelf nog geen wedstrijden mag spelen, omdat je wel wat wil winnen, omdat je altijd wel goed zit met het voorspellen van uitslagen, of omdat het het kijken naar KL wedstrijden een extra dimensie geeft … allemaal prima redenen om mee te doen aan de Korfbal League Poule!

We organiseren vanuit Valto dan ook voor iedereen die mee wil doen, een poule in twee fasen. De eerste fase is voor de wedstrijden uit poule A en B. De tweede fase is voor de play-offs en de finale, als we weten hoe die precies gespeeld gaan worden. De kampioen én enkele bonusvragen worden al wel in de eerste fase ingevuld.

Kijk snel op deze pagina voor alle informatie. Daar kun je ook het formulier downloaden! Deze week worden de prijzen bekend die je er mee kunt winnen, maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste, meedoen is al een feestje ;-)

Even voorstellen!

Net als vorig jaar, heeft Valto ook dit jaar vier studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het MBO Mondriaan. Zij zijn in september gestart en blijven het hele seizoen bij Valto stage lopen. Hieronder stellen twee stagiaires zich aan jullie voor:

Daan van Oudheusden 

Ik ben Daan van Oudheusden, ik ben 16 jaar en ga dit jaar samen met 4 mede studenten een jaar stage lopen bij het prachtige VALTO. Sommige zullen mij al kennen dat zou kunnen kloppen want ik speel al zoon 5 jaar bij VALTO, aankomend jaar zit ik in de A2 van VALTO. Ik doe dus de school: ROC Mondriaan lifestyle sport en bewegen in delft. Ik wil later of de fysio in of in het onderwijs gaan werken daar ben ik nog niet helemaal over uit. Maar dan wel sport onderwijs natuurlijk. Ik zal er vooral op de maandag en de dinsdag zijn bij de trainingen van de D. maar op donderdag ben ik er ook want dan train ik zelf met de A2. Maar ik zal vooral met de d3 in de weer zijn. Ik kijk er erg naar uit om stage te gaan lopen aankomend jaar.

Femke Boon 

Mijn naam is Femke Boon, ik ben 16 jaar en kom uit Maasdijk. Ik speel zelf bij Dijkvogels in de A2, en zit al 9 jaar op korfbal. Ik doe de opleiding Lifestyle sport en bewegen van ROC Mondriaan, in het eerste jaar. En daarom loop ik nu stage bij CKV Valto, samen met drie andere studenten. Dit doen we een jaar lang. Onze stagebegeleider is Marleen Slaman, en ik geef training aan de D3/D5. Dit doe ik elke week op de maandag van 17:00 uur tot 19:00 uur. Wat ik wil bereiken met deze stage is dat ik meer met jonge kinderen om leer gaan en hoe je het beste bijvoorbeeld een techniek uit kan leggen.   

 
De andere stagiaires zijn Daan de Wolf en Dylano Marris. Daan zal op maandag bij de D-training aanwezig zijn en Dylano op dinsdag bij de E en C4. Gedurende het jaar zullen ze ook meehelpen bij andere activiteiten zodat ze meer kanten van een vereniging zien dan alleen trainen geven. We hopen dat Daan, Femke, Daan en Dylano een fijne stage-periode bij Valto hebben!

Uitslag Grote Valto Loterij 2020

Na enkele weken in spanning afwachten op de uitslagen van De Grote Valto Loterij, heeft dan eindelijk de trekking van de winnende loten afgelopen donderdag plaatsgevonden onder de bezielende leiding van Notaris Van Stenis Notarishuis in Maasland.

<tromgeroffel … nog meer tromgeroffel …>

En de winnende loten zijn …

Kijk ook het filmpje Uitslag Grote Valto Loterij  waarin de uitslag gepresenteerd wordt door de sponsoren. Zonder deze trouwe sponsoren zou deze loterij niet mogelijk zijn. Grote dank daarom aan Tensen Tweewielers BellService – ElectroworldEetcafe de WitteSlagerij ZwaardKorfbalshop en niet te vergeten Twan Korteland die de rondvlucht boven het Westland zal verzorgen.

Ondanks dat De Grote Valto Loterij eerder dit jaar had moeten plaatsvinden, maar door de Corona maatregelen werd uitgesteld, is het resultaat zonder meer fantastisch te noemen. Alle leden van de vereniging hebben wederom laten zien dat ze een Oranje-Zwart hart hebben. Uiteraard doen bepaalde teams het beter dan andere en deze willen we toch even extra in het zonnetje zetten.

Dit zijn … <tromgeroffel…>  het team E4, het team E6 en het Team V5!!! Deze teams hebben een welverdiend teamuitje verdient!

Van harte gefeliciteerd!!

Namens de Sponsor commissie, Hartelijk Dank!!!

Rabobank clubsupport – stem jij ook op Valto? Kan tot 25 oktober!

Rabobank clubsupport actie! Stemmen kan via de Rabobank app of via rabobank.nl/clubsupport!
Het is geen geheim, de komende jaren wilt Valto uitbreiden! Om verder door te kunnen groeien naar het worden van dé sportvereniging van het Westland hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd. Groene stroom, gezonde(re) kantine, goede teams, gezellige feestjes en leden die het gaaf vinden om met elkaar de vereniging te vormen en erbij te horen.
Om al die uitbreiding te kunnen betalen hebben we support nodig en ook dit jaar doet Valto daarom mee aan de #RaboClubSupport actie! Dat betekent dat als jij, of jouw opa, oma, moeder, vader, neefje, nichtje, oom, tante, (ex) vriend(in) of vage kennis lid is van de Rabobank hij of zij op ons kan stemmen! Hoe meer stemmen we verzamelen hoe groter de bijdrage van de Rabobank is. Dus, wil jij er samen met de rest voor zorgen dat we makkelijker die nieuwe velden kunnen bekostigen? Of de nieuwe kantine over een aantal jaar? Of dan maar ons eigen sportterrein inclusief eigen sporthal?
Stem dan op ons! Tot 25 oktober kun je zelf stemmen en zorgen dat andere mensen op ons stemmen. Deel dit op je eigen social media en stuur het rond in groeps apps. Stemmen kan vanaf NU via de Rabobank app of via rabobank.nl/clubsupport!

Valto loterij

Na een succesvolle loterij in het voorjaar van 2019 hebben we besloten om deze weer te organiseren. Deze week starten we met de verkoop van de loten van de Valto loterij.

Deze loterij wordt gehouden om ook tijdens Corona alle gezelligheid te behouden en onze club te ondersteunen. De bedoeling is dat alle spelende leden van zowel de jeugd als ook de senioren de loten gaan verkopen. Per persoon krijg je een boekje van 15 loten. De loten zijn € 2,50 per stuk, dus die zijn zo verkocht! Kleine tip: 2 loten voor € 5,= of 4 voor € 10,= en de loten vliegen eruit!

De prijzen liegen er niet om:

De hoofdprijs is een Scooter van Tensen 2wielers Westland, een Smart TV, Tablet, een rondvlucht met 3 personen, een BBQ-pakket voor 10 personen van Zwaard, bierproeverij met 4 personen bij De Witte, JBL speaker, Weber kogel BBQ, Airfryer en een Valto pretpakket met bal en shirt, gesigneerde door de selectie. Kortom gave prijzen voor iedereen!

Als je 15 loten zijn verkocht kan je nog loten bijkrijgen. Het team wat het meeste verkoopt kan namelijk een leuk team-uitje verdienen. Dus help elkaar en probeer zo veel mogelijk te verkopen.

Voor de echte goede verkopers zijn er ook nog super-loten te verkopen. Dit zijn grote loten van 20 nummers, die dus € 50,= kosten. Als je die nodig heb kan je dat aan onderstaande personen vragen.

De trekking zal op zaterdag 24 oktober gedaan worden, na de wedstrijd van het 1e. Hierover later meer. Daarna zal de uitslag op onze site te zien zijn. Er hoeven dus geen namen/telefoonnummers genoteerd te worden. De kopers kunnen zelf nakijken of ze gewonnen hebben.

Deze week worden de loten uitgedeeld en kan je aan de slag. Uiteraard is het de bedoeling om minimaal het boekje van 15 loten te verkopen. Het geld kan je iedere zaterdag inleveren tussen 10 en 11 uur in De Villa. Dan zal 1 van onderstaande personen aanwezig zijn om dat in ontvangst te nemen. Op zaterdag 17 oktober is de laatste inlevermogelijkheid. Mocht je dan niet kunnen, zorg je dat het geld een week eerder is ingeleverd.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Groeten,

Sjors van Dijk, Dennis Voskamp, Thijs Dijkstra, Ruben Hoogerbrugge en Hans Ridder

We zijn niet van de snotterpolitie

Waarschijnlijk trekt dit de aandacht wel. Als bestuur ben je verantwoordelijk voor regeren en vooruitzien, het bedenken van regels en zorgen dat ze nageleefd worden en geloof ons: dat is echt niet altijd leuk. Maar het is wel ontzettend belangrijk want net zoals met zoveel zaken: iemand moet het doen!

 

De afgelopen maanden hebben wij nagedacht over alle mogelijke scenario’s die er te bedenken zijn rondom Corona en het opstarten van de competitie bij Valto. Hoe richten we de kantine in, hoe gaan we om met supporters op ons terrein en wat doen we met uitwedstrijden?

 

Gaan onze leden en bezoekers van het sportpark wel begrijpen waarom we al die regels introduceren? Zullen mensen hun verantwoordelijkheid nemen en wat gebeurt er als je ziet dat jouw buurman zich niet aan de regels houdt? Durf je elkaar aan te spreken of is het zoals het vroeger was eigenlijk wel heel veel leuker?

 

Vergis je niet want ook wij hopen dat het weer zo snel mogelijk wordt als ‘pre-corona’ maar tot we daar zijn moeten we ons aanpassen, daar ontkomen we niet aan. We hebben een aantal aanpassingen moeten maken, nu al, om te zorgen dat we veilig van het sportpark gebruik kunnen blijven maken.

 

 • We vragen aan de teams die uit spelen op een dag om niet aan het einde van de middag of begin van de avond terug te keren naar Villa Valto.
 • Toeschouwers zijn zeer welkom op sportpark de Zweth maar ook voor hen geldt: blijf niet langer dan nodig.
 • Er is geen mogelijkheid om in deze tijd een avondmaaltijd te nuttigen in de Villa.
 • Er zijn nog steeds maar maximaal 18 gasten tegelijk welkom in Villa Valto, we zullen de capaciteit op korte termijn uitbreiden om nog meer overdekte plaatsen te creëren
 • De villa sluit maximaal om 20:00 ‘s avonds, ook als dit binnen een uur na de laatst gespeelde wedstrijd is. Eventueel zal de Villa dus eerder gesloten zijn dan 20:00.

 

Bovenstaande is uiteraard een aanvulling op wat we al hebben moeten introduceren, geen vervanging. Waarschijnlijk zitten er nog steeds kieren en gaten in ons plan en is het daarmee niet waterdicht maar we vertrouwen erop dat op de plekken waar het lekt je jouw gezonde verstand gebruikt. Ook als een ander het misschien vergeet: laat het niet zomaar gebeuren maar spreek de ander eropaan. Samen komen we er wel, ook in deze tijd.

 

Vragen of opmerkingen? Stuur mij of mijn collega bestuursleden een berichtje via whatsapp of mail bijvoorbeeld naar corona@ckv-valto.nl. Al onze contactgegevens zijn te vinden op https://ckv-valto.nl/over-ons/organisatie/.

Corona-maatregelen – veld najaar 2020

Na een lange periode zonder competitie, mogen we nu gelukkig weer starten! Wel moeten wij met elkaar zo veel mogelijk de voorzorgsmaatregelen rondom Corona naleven. Voor Valto hebben wij de volgende richtlijnen opgesteld, zie voor de laatste versie van dit document https://ckv-valto.nl/nieuws/corona/

 

Algemeen

 • Blijf thuis als je (ook milde!) symptomen hebt
 • Vermijd drukke plekken op het complex
 • Buiten de lijnen houdt iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 afstand tot andere personen van 18 jaar en ouder
 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden
 • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling ook geen 1,5 meter afstand te houden maar wel tot personen van 18 jaar en ouder
 • Roepen en stem verheffen langs de lijn is niet toegestaan.

 

 

Villa Valto

 • Er is een vaste looprichting in de Villa volgens pijlen op de grond. De ingang is de normale ingang naar de kantine en kleedkamers, de uitgang is via het terras of via de nooddeur bij de kleedkamers
 • In de kantine is het mogelijk om iets te bestellen bij het vaste bestelpunt bij de kassa
 • Er worden geen dagmenu’s gemaakt, we werken met een beperkte ‘snack’ kaart zoals tosti’s en ‘makkelijke’ broodjes
 • Houd er rekening mee dat er veel minder barpersoneel is en jouw bestelling dus mogelijk wat langer zal duren, het is voor ons allemaal aanpassen hierin dus blijf geduldig en vriendelijk
 • Betaal indien mogelijk contactloos met pin
 • Je kunt alleen in de kantine blijven als er een zitplaats vrij is. Anders loop je met je bestelling naar buiten via de vaste looproute
 • Vanuit de kantine naar het toilet moet ook via de looproute, dus via het terras buitenom
 • Als alle toiletten bezet zijn, wacht je in de gang op 1,5 meter afstand van elkaar. Geef ruimte aan mensen die naar de kleedkamers willen
 • De toiletten worden regelmatig schoongemaakt.

Kleedkamers

 • Kom zoveel mogelijk in sportkleding/wedstrijdkleding naar de training/wedstrijd. De kleedkamers zijn voor de training en wedstrijd niet beschikbaar. Je korfbalschoenen kun je buiten aantrekken
 • De kleedkamers zijn na de training/wedstrijd beschikbaar voor douchen/omkleden volgens schema
 • Er mogen niet meer dan 4 personen van 18 jaar of ouder per kleedkamer
 • Laat geen spullen achter in de kleedkamer. Als er 4 personen in de kleedkamer zijn van 18 jaar en ouder, kun je de kleedkamer niet betreden en kun je dus niet bij de spullen.

Wedstrijden

 • Vanaf 18 jaar houdt iedereen op de reservebank 1,5 meter afstand
 • Neem zelf een gevulde bidon mee vanuit huis
 • Als er een bidontas is per team, worden de bidon genummerd zodat iedereen zijn/haar eigen bidon gebruikt
 • Schud geen handen
 • Teambesprekingen vinden buiten plaats, hiervoor is in de Villa geen ruimte.

Uitwedstrijden

 • Vanuit de Rijksoverheid wordt er geadviseerd om in de auto een mondkapje te dragen als hierin mensen uit verschillende huishoudens zitten
 • Alle spelers nemen bij een uitwedstrijd een eigen mondkapje mee
 • Als de chauffeur of een andere inzittende wil dat er een mondkapje gedragen wordt, dan geldt dat voor de hele auto
 • Heb je er geen een bij je, dan kun je niet mee naar de wedstrijd
 • Je bent niet in overtreding als er besloten wordt om geen mondkapje te dragen, het blijft een advies en geen verplichting
 • Tip: stop een mondkapje in je sporttas zodat je er altijd eentje bij je hebt!

We hopen dat iedereen zijn verantwoordelijk neemt en zijn gezonde verstand gebruikt. Zie je situaties die niet voldoen aan bovenstaande richtlijnen, spreek elkaar er gerust op aan. Met elkaar krijgen we zo hopelijk een mooi korfbalnajaar!

De Lierweek, Massa maakt Kassa

De Lierweek, steun de lokale verenigingen, steun Valto

De opbrengst van alle verkochte tickets voor de Lier week zal verdeeld worden onder de Lierse sportverenigingen die een rol hebben bij De Lierweek.

Uitslag Grote Valto loterij 2019

Zaterdag 1 juni 2019  heeft de officiële bekendmaking van de grote Valto loterij 2019 plaatsgevonden. Dit alles onder het genot van een zonnetje, na afloop van de wedstrijd van Valto 1 en de gewonnen kampioenswedstrijd van Valto 2.

Voor een ieder die zijn loten niet bij zich had of zaterdag er niet bij was, hierbij de uitslag. De winnaars die reeds bekend zijn staan vermeld. Andere winnaars kunnen zich melden bij de organisatie of de sponsorcommissie (sponsors@ckv-valto.nl).

 

Wie maakt ons los?

Deze week is de verkoop van de loten van de VALTO loterij gestart. Deze actie komt in plaats van de grote clubactie en de potgrondactie (deze is in een ‘light’-vorm gehouden).

Deze loterij wordt gehouden om de kosten van de verbouwing van de Villa mede te ondersteunen. De bedoeling is dat alle spelende leden van zowel de jeugd als ook de senioren de loten gaan verkopen. Per persoon krijg je een boekje van 15 loten. De loten zijn € 2,50 per stuk, dus die zijn zo verkocht. Kleine tip: 2 loten voor € 5,= of 4 voor € 10,= en de loten vliegen eruit!

De prijzen liegen er niet om!
De hoofdprijs is een Scooter van Tensen 2wielers Westland, een laptop, een jeugdfiets van Vijverberg Fietsen, een Stedentrip, Een rondvlucht met 3 personen, Een etensbon, een Team-BBQ van Zwaard.
Een bal (gesigneerd door selectie), Een shirt (gesigneerd door selectie) of een clinic met 4 personen (door selectie). Kortom gave prijzen voor iedereen!

Als je 15 loten zijn verkocht kan je nog loten bij krijgen. Het team wat het meeste verkoopt kan namelijk een leuk team-uitje verdienen. Dus help elkaar en probeer zo veel mogelijk te verkopen. Voor de echte goede verkopers zijn er ook nog super-loten te verkopen. Dit zijn boekjes van 20 loten, die dus € 50,= kosten.

De trekking zal op zaterdag 1 juni gedaan worden, na de wedstrijd van het 1e.
Hierover later meer. Daarna zal de uitslag op onze site te zien zijn. Er hoeven dus geen namen/telefoonnummers genoteerd te worden. De kopers kunnen zelf nakijken of ze gewonnen hebben.

Deze week zijn de loten uitgedeeld en kan je aan de slag. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Namens de overkoepelende lotenverkooporganisatie,
Thijs Dijkstra, Ruben Hoogerbrugge en Hans Ridder

Stem op Valto voor Club van het jaar!

Dit jaar doet Valto mee aan de Club van het jaar verkiezing. Wij willen laten zien dat we niet alleen dé sportclub van het Westland zijn, maar ook de club van het jaar! Met deze verkiezing maken we kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm. Om kans te maken op een prijs hebben we minstens 50 stemmen nodig.

Stemmen kan via www.clubvanhetjaar.nl. We hopen dat je gaat stemmen. Mocht je nog twijfelen, dan kan één van onderstaande redenen je misschien wel overtuigen:

 1. Valto is de gezelligste club van De Lier en omstreken. De afgelopen 20 jaar zijn we in leden gegroeid van 250 naar 400, en in prestatie van derde klasse naar overgangsklasse.
 2. Valto organiseert elk jaar het gezelligste clubfeest in de regio. Het schuurfeest wordt elk jaar druk bezocht door Valto-ers, maar ook niet-leden.
 3. Niet alleen de korfbalprestaties zijn bijzonder. Ook op technisch vlak is er veel te doen. Zo heeft Valto de beste livestream van korfballend Nederland, die elke week goed bekeken wordt.
 4. Valto organiseert veel activiteiten voor leden en niet-leden. Denk aan de AdFysio Gigakangoeroedag, het Priva schoolkorfbaltoernooi en de Rijk Zwaan Korfbalderby’s.
 5. Voor leden zijn er nog veel meer activiteiten! Zo is er een filmavond, een sinterklaasfeest, een muziekquiz, een nieuwjaarsborrel, een bowlingavond, een feestavond, een jeugdkamp, een trainingsweekend, een einddag.. en ga zo maar door!
 6. En de reden waar we stiekem het meest trots op zijn: Wij mogen in 2019 en 2020 het NK veldkorfbal organiseren. De voorbereidingen zijn in volle gang en we gaan er één groot feest van maken!

Wij hopen dat bovenstaande redenen je hebben overtuigd om je stem uit te brengen voor onze mooie, enthousiaste en betrokken sportclub. Stemmen kan tot 7 juni. Help Valto om dé club van het jaar te worden!

Potgrondactie van Valto weer van start

Ook dit voorjaar organiseert korfbalvereniging Valto in samenwerking met BVB Substrates de potgrondactie!

In het voorjaar wil ook jij ongetwijfeld weer gaan genieten van mooie bloemen en planten in de tuin en/of bloembakken. korfbalvereniging Valto verkoopt dit jaar voor de vierde keer de zakken Jardino potgrond, tuinaarde en meer kwaliteitsproducten van BVB Substrates.

Zo ben je verzekerd van een goed kwaliteitsproduct en steun je de vereniging. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste producten in onze online winkel bestellen.

Bestellen kan vanaf 1 maart en de bezorging doen we als het écht lekker weer begint te worden op 29 en 30 maart. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met zware zakken, het wordt desnoods voor je in de achtertuin gelegd.