Laurens Verbaan stopt met selectiekorfbal na dit seizoen

“Na 9 mooie jaren in de selectie, waarvan 8 jaar als Valto 1 speler, heb ik besloten te stoppen met (selectie)korfbal. Dit was een zeer lastige keuze, zeker omdat we op het niveau spelen wat ik vroeger al hoopte te bereiken. De voornaamste reden om te stoppen is omdat ik in augustus papa word. Ik wil daarom alle tijd en aandacht kunnen geven aan mijn gezin.”

Helemaal afscheid nemen van het korfbal doet Laurens niet. Laurens is naast speler van Valto ook trainer/coach van Fortuna A1 waarvoor hij onlangs nog de junioren finale in Ahoy coachte: “Na meerdere jaren het spelen en coachen te hebben gecombineerd, ga ik nu volledig voor het coachen. Ik heb altijd al de ambitie gehad om mij verder te ontwikkelen als trainer/coach. Volgend seizoen ga ik door bij Fortuna A1, waar we weer een sterk team hebben staan. Ik kijk uit naar volgend seizoen.”

Hoogtepunt bij Valto

“We hebben de afgelopen 9 jaar verschillende kampioenschappen meegemaakt, een aantal jaren geleden van de eerste- naar de overgangsklasse en vorig jaar zelfs de promotie naar de hoofdklasse. Ook de beslissingswedstrijd in 2017 op het veld tegen ONDO uit Middelburg staat me nog goed bij, met Marrien als trainer. We kwamen een aantal doelpunten achter, toonde veerkracht en in de laatste minuut scoorde we het winnende doelpunt. Dat was een grote stap voor Valto!”

Tot slot wil Laurens de komende weken vooral nog genieten als speler: “Het zijn nog vijf wedstrijden op het veld en ik wil er samen met het team alles aan doen om op het veld in de Ereklasse te blijven. Volgend seizoen gaan jullie me zeker nog zien als supporter langs de lijn.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.