Speelronde 2 – Kleine verschillen

Eindelijk weer een vol programma afgelopen zaterdag. Nog niet echt de temperaturen die we zouden willen, maar ongeveer iedere wedstrijd had naast wind en regen ook wel wat zon, wisselvalligheid troef.

Als je naar de uitslagen kijkt valt op dat de verschillen over het algemeen klein zijn. Normaal verwacht je alleen kleine uitslagen bij dit weer. En inderdaad, dat was ook wel zo, maar wat ook opvalt is dat de verschillen klein waren. Veel wedstrijden met 1, 2 of misschien 3, hier en daar gelijk of net iets meer. Het grootste verschil was bij ons eerste, jammerlijk in ons nadeel. Valto 2 won knap met één punt verschil en dat deed Valto B1 ook, van de landskampioen. En ook de A4, de C2 en de F1. De rest van de uitslagen zie je op deze pagina.

Aanstaande zaterdag is het Koningsdag met natuurlijk de vrijdag ervoor de AdFysio Giga Kangoeroedag voor alle kleuters van groep 0, 1 en 2. De week erna op zaterdag 4 mei spelen alleen de A1 (uit) en Valto 1 (thuis). Kom dus allemaal kijken om Valto 1 aan te moedigen en hopelijk met mooi weer te genieten langs de lijn. Op 11 mei is er weer een volledige competitierionde.

Schoolkorfbal
Woensdag 29 mei is er bij Valto weer het jaarlijkse Priva Schoolkorfbaltoernooi. We organiseren dit om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de leukste sport die er is: KORFBAL! Het toernooi is voor de groepen 3, 4, 5 en 6 en vindt plaats op ons veld en begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur.

Wil je meedoen, maak dan met kinderen uit je klas een team en geef je op via het formulier onderaan deze uitnodiging. Een team bestaat (het liefst) uit minimaal twee jongens en twee meisjes. Als je met één of twee meer bent, is dat niet zo erg, want dan kun je af en toe wisselen. LET OP! Per team mogen er maximaal twee spelende leden van Valto tegelijk in het veld staan. Verzin met elkaar ook een leuke naam voor je team en laat het weten als je een voorkeur hebt voor een shirtkleur. Het zou fijn zijn als je zelf voor een begeleider zorgt. Denk aan een ouder of een grote broer /zus! Lukt dit niet, dan zullen wij hiervoor zorgen.

Wil je graag meedoen, maar lukt het niet om een team samen te stellen, dan kun je je ook individueel opgeven onderaan deze pagina. Tot en met uiterlijk vrijdag 17 mei kun je je inschrijven.

Hemelvaartsdag
Tradities zijn er om gebroken te worden heb ik wel eens gehoord. Zo voelt het wel een beetje bij Hemelvaartsdag. Want in plaats van dat we als vereniging naar het VEO-toernooi gaan, organiseren we nu clinics gegeven door de selectie met daarna een mixtoernooi inclusief stormbaan. Dat wordt een ontzettend leuke ochtend, dus meld je nu aan via het formulier.

Volgend seizoen

Leden die zich willen afmelden voor volgend seizoen, dienen dat vóór 1 mei te doen. Vanaf dat moment gaan we als TC de indelingen maken van de teams. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ckv-valto.nl.

Wil je meetrainen om te kijken of korfbal voor jou dé sport is? Dan kun je dat aangeven bij één van de coördinatoren of trainers van de groepen. Dit kan kosteloos en na aan aantal keren kun je dat echt kiezen. Kinderen van de groepen 0, 1 en 2 hebben meegedaan aan de AdFysio Giga Kangoeroedag en kunnen met hun stempelkaart 3 keer gratis meetrainen op 25 mei en 1 juni en 8 juni van 10.00 – 10.45 uur.

Trainersbijeenkomsten
Afgelopen maandag was er weer een trainersbijeenkomst, waarbij er vooral op situaties is ingegaan waarmee je te maken kunt krijgen als trainer of als coach. Situaties of vragen met betrekking in de inhoud, maar ook andere zaken, zoals gedrag van spelers of vragen van ouders.

De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

  1. Maandag 6 mei
  2. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.