De Valto-loterij komt er weer aan!

UITSLAG BEKEND!

De uitslag is inmiddels bekend en staat op de website. Benieuwd of je gewonnen hebt? Bekijk de uitslag hier!

LET OP!

De trekking zal op zaterdag 18 juni (in tegenstelling tot 21 mei wat op de loten staat) gedaan worden, na de wedstrijd van Valto 1 in Villa Valto.

Deze week starten we met de verkoop van de loten van de Valto loterij. Deze loterij wordt gehouden om onze club financieel gezond te houden!

De bedoeling is dat alle spelende leden van zowel de jeugd als ook de senioren de loten gaan verkopen. We starten op dinsdag 24 mei met een huis aan huis verkoop. Tussen 18 en 20.00 uur gaan alle E, D, C en B teams door De Lier om alvast zoveel mogelijk loten te verkopen. Hiervoor zoeken we nog ca. 30 rijders, dus meld je aan op hans.ridder@ckv-valto.nl.

Hierna krijgen deze jeugdteams nog 1 boekje van 10 loten mee om aan familie en bekenden te verkopen en de senioren mogen zich inspannen om er 20 te verkopen. De loten zijn € 2,50 per stuk, dus die zijn zo verkocht! Kleine tip: 2 loten voor € 5,= of 4 voor € 10,= en de loten vliegen eruit!

De prijzen liegen er niet om: De hoofdprijs is een echte Big Green Egg, daarnaast hebben we een Smart TV van Bellservice, een Ipad, een rondvlucht met 3 personen met Twan, een Team-BBQ van Zwaard, een Bierproeverij bij De Witte, een lunch bij Non en meerdere prijzen. Kortom gave prijzen voor iedereen!

Voor de echte goede verkopers zijn er ook nog super-loten te verkopen. Dit zijn 20 nummers op 1 lot die dus € 50,= kosten. Als je even 1 van ons aanschiet zorgen wij dat een superlot jouw kant op komt.

De trekking zal op zaterdag 18 juni (in tegenstelling tot 21 mei wat op de loten staat) gedaan worden, na de wedstrijd van het Valto 1. Daarna zal de uitslag op onze site te zien zijn. Er hoeven dus geen namen/telefoonnummers genoteerd te worden. De kopers kunnen zelf nakijken of ze gewonnen hebben.

Vanaf dinsdag worden de loten uitgedeeld en kan je aan de slag. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Groeten,

Thijs Dijkstra, David van Dijk en Hans Ridder

4 antwoorden
  1. Webmaster Valto
    Webmaster Valto zegt:

    Dat klopt, zoals hierboven staat zal de trekking op zaterdag 18 juni (in tegenstelling tot 21 mei wat op de loten staat) gedaan worden, na de wedstrijd van Valto 1 in Villa Valto.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.