Even voorstellen!

Net als vorig jaar, heeft Valto ook dit jaar vier studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het MBO Mondriaan. Zij zijn in september gestart en blijven het hele seizoen bij Valto stage lopen. Hieronder stellen twee stagiaires zich aan jullie voor:

Daan van Oudheusden 

Ik ben Daan van Oudheusden, ik ben 16 jaar en ga dit jaar samen met 4 mede studenten een jaar stage lopen bij het prachtige VALTO. Sommige zullen mij al kennen dat zou kunnen kloppen want ik speel al zoon 5 jaar bij VALTO, aankomend jaar zit ik in de A2 van VALTO. Ik doe dus de school: ROC Mondriaan lifestyle sport en bewegen in delft. Ik wil later of de fysio in of in het onderwijs gaan werken daar ben ik nog niet helemaal over uit. Maar dan wel sport onderwijs natuurlijk. Ik zal er vooral op de maandag en de dinsdag zijn bij de trainingen van de D. maar op donderdag ben ik er ook want dan train ik zelf met de A2. Maar ik zal vooral met de d3 in de weer zijn. Ik kijk er erg naar uit om stage te gaan lopen aankomend jaar.

Femke Boon 

Mijn naam is Femke Boon, ik ben 16 jaar en kom uit Maasdijk. Ik speel zelf bij Dijkvogels in de A2, en zit al 9 jaar op korfbal. Ik doe de opleiding Lifestyle sport en bewegen van ROC Mondriaan, in het eerste jaar. En daarom loop ik nu stage bij CKV Valto, samen met drie andere studenten. Dit doen we een jaar lang. Onze stagebegeleider is Marleen Slaman, en ik geef training aan de D3/D5. Dit doe ik elke week op de maandag van 17:00 uur tot 19:00 uur. Wat ik wil bereiken met deze stage is dat ik meer met jonge kinderen om leer gaan en hoe je het beste bijvoorbeeld een techniek uit kan leggen.   

 
De andere stagiaires zijn Daan de Wolf en Dylano Marris. Daan zal op maandag bij de D-training aanwezig zijn en Dylano op dinsdag bij de E en C4. Gedurende het jaar zullen ze ook meehelpen bij andere activiteiten zodat ze meer kanten van een vereniging zien dan alleen trainen geven. We hopen dat Daan, Femke, Daan en Dylano een fijne stage-periode bij Valto hebben!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.