Rabobank clubsupport – stem jij ook op Valto? Kan tot 25 oktober!

Rabobank clubsupport actie! Stemmen kan via de Rabobank app of via rabobank.nl/clubsupport!
Het is geen geheim, de komende jaren wilt Valto uitbreiden! Om verder door te kunnen groeien naar het worden van dé sportvereniging van het Westland hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd. Groene stroom, gezonde(re) kantine, goede teams, gezellige feestjes en leden die het gaaf vinden om met elkaar de vereniging te vormen en erbij te horen.
Om al die uitbreiding te kunnen betalen hebben we support nodig en ook dit jaar doet Valto daarom mee aan de #RaboClubSupport actie! Dat betekent dat als jij, of jouw opa, oma, moeder, vader, neefje, nichtje, oom, tante, (ex) vriend(in) of vage kennis lid is van de Rabobank hij of zij op ons kan stemmen! Hoe meer stemmen we verzamelen hoe groter de bijdrage van de Rabobank is. Dus, wil jij er samen met de rest voor zorgen dat we makkelijker die nieuwe velden kunnen bekostigen? Of de nieuwe kantine over een aantal jaar? Of dan maar ons eigen sportterrein inclusief eigen sporthal?
Stem dan op ons! Tot 25 oktober kun je zelf stemmen en zorgen dat andere mensen op ons stemmen. Deel dit op je eigen social media en stuur het rond in groeps apps. Stemmen kan vanaf NU via de Rabobank app of via rabobank.nl/clubsupport!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.