Uitslag Grote Valto Loterij 2020

Na enkele weken in spanning afwachten op de uitslagen van De Grote Valto Loterij, heeft dan eindelijk de trekking van de winnende loten afgelopen donderdag plaatsgevonden onder de bezielende leiding van Notaris Van Stenis Notarishuis in Maasland.

<tromgeroffel … nog meer tromgeroffel …>

En de winnende loten zijn …

Kijk ook het filmpje Uitslag Grote Valto Loterij  waarin de uitslag gepresenteerd wordt door de sponsoren. Zonder deze trouwe sponsoren zou deze loterij niet mogelijk zijn. Grote dank daarom aan Tensen Tweewielers BellService – ElectroworldEetcafe de WitteSlagerij ZwaardKorfbalshop en niet te vergeten Twan Korteland die de rondvlucht boven het Westland zal verzorgen.

Ondanks dat De Grote Valto Loterij eerder dit jaar had moeten plaatsvinden, maar door de Corona maatregelen werd uitgesteld, is het resultaat zonder meer fantastisch te noemen. Alle leden van de vereniging hebben wederom laten zien dat ze een Oranje-Zwart hart hebben. Uiteraard doen bepaalde teams het beter dan andere en deze willen we toch even extra in het zonnetje zetten.

Dit zijn … <tromgeroffel…>  het team E4, het team E6 en het Team V5!!! Deze teams hebben een welverdiend teamuitje verdient!

Van harte gefeliciteerd!!

Namens de Sponsor commissie, Hartelijk Dank!!!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.