Vergeet-me-niet-actie zorgt voor verraste gezichten bij de leden

Vandaag was het een leuke dag voor de bestuursleden en enkele andere leden die hielpen met het rondbrengen van een paar honderd vergeet-me-nietjes. In deze tijden waarin er weinig mag en we onze mede-clubleden niet zo vaak zien, vonden we het een goed idee om een kleine verrassing langs te brengen.

En plantje met toepasselijke naam, vergezeld van de boodschap dat we ze niet zijn vergeten en met hen vurig hopen op betere tijden, waarin er weer meer gesport mag worden, er wedstrijden gespeeld mogen worden, we elkaar kunnen zien, spreken, coachen en aanmoedigen. Een terras vol gezelligheid, een veld vol spelende leden en de zon op het gezicht.

Gezien de weersvoorspelling was het wel zaak om alles bezorgd te hebben voor de sneeuwval en avondklok, maar dat viel gelukkig mee. We hebben veel verraste en blije gezichten gezien en dat doet ons goed. De soms korte gesprekjes (want ja, we moesten natuurlijk wel door) waren leuk en bevestigden ons gevoel. Wij missen het niet alleen, iedereen snakt weer naar die betere tijden en we hopen allemaal dat we die in goede gezondheid weer gaan meemaken. Wie weet heeft de tweede helft van de veldcompetitie nog iets moois voor ons in petto.

Bedankt voor alle mooie reacties, in persoon, via de app, e-mail, social media. Heel erg gaaf om te zien en te lezen. Voor nu, nog even volhouden. Wees voorzichtig de komende ‘barre’ dagen en blijf gezond. We zien jullie graag weer in en rond Villa Valto, wanneer de omstandigheden dat toelaten!

Het bestuur van Valto.

Bart, Fiona, Jan Jaap, Marco & Pascal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.