We zijn niet van de snotterpolitie

Waarschijnlijk trekt dit de aandacht wel. Als bestuur ben je verantwoordelijk voor regeren en vooruitzien, het bedenken van regels en zorgen dat ze nageleefd worden en geloof ons: dat is echt niet altijd leuk. Maar het is wel ontzettend belangrijk want net zoals met zoveel zaken: iemand moet het doen!

 

De afgelopen maanden hebben wij nagedacht over alle mogelijke scenario’s die er te bedenken zijn rondom Corona en het opstarten van de competitie bij Valto. Hoe richten we de kantine in, hoe gaan we om met supporters op ons terrein en wat doen we met uitwedstrijden?

 

Gaan onze leden en bezoekers van het sportpark wel begrijpen waarom we al die regels introduceren? Zullen mensen hun verantwoordelijkheid nemen en wat gebeurt er als je ziet dat jouw buurman zich niet aan de regels houdt? Durf je elkaar aan te spreken of is het zoals het vroeger was eigenlijk wel heel veel leuker?

 

Vergis je niet want ook wij hopen dat het weer zo snel mogelijk wordt als ‘pre-corona’ maar tot we daar zijn moeten we ons aanpassen, daar ontkomen we niet aan. We hebben een aantal aanpassingen moeten maken, nu al, om te zorgen dat we veilig van het sportpark gebruik kunnen blijven maken.

 

  • We vragen aan de teams die uit spelen op een dag om niet aan het einde van de middag of begin van de avond terug te keren naar Villa Valto.
  • Toeschouwers zijn zeer welkom op sportpark de Zweth maar ook voor hen geldt: blijf niet langer dan nodig.
  • Er is geen mogelijkheid om in deze tijd een avondmaaltijd te nuttigen in de Villa.
  • Er zijn nog steeds maar maximaal 18 gasten tegelijk welkom in Villa Valto, we zullen de capaciteit op korte termijn uitbreiden om nog meer overdekte plaatsen te creëren
  • De villa sluit maximaal om 20:00 ‘s avonds, ook als dit binnen een uur na de laatst gespeelde wedstrijd is. Eventueel zal de Villa dus eerder gesloten zijn dan 20:00.

 

Bovenstaande is uiteraard een aanvulling op wat we al hebben moeten introduceren, geen vervanging. Waarschijnlijk zitten er nog steeds kieren en gaten in ons plan en is het daarmee niet waterdicht maar we vertrouwen erop dat op de plekken waar het lekt je jouw gezonde verstand gebruikt. Ook als een ander het misschien vergeet: laat het niet zomaar gebeuren maar spreek de ander eropaan. Samen komen we er wel, ook in deze tijd.

 

Vragen of opmerkingen? Stuur mij of mijn collega bestuursleden een berichtje via whatsapp of mail bijvoorbeeld naar corona@ckv-valto.nl. Al onze contactgegevens zijn te vinden op https://ckv-valto.nl/over-ons/organisatie/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.