Wie maakt ons los?

Deze week is de verkoop van de loten van de VALTO loterij gestart. Deze actie komt in plaats van de grote clubactie en de potgrondactie (deze is in een ‘light’-vorm gehouden).

Deze loterij wordt gehouden om de kosten van de verbouwing van de Villa mede te ondersteunen. De bedoeling is dat alle spelende leden van zowel de jeugd als ook de senioren de loten gaan verkopen. Per persoon krijg je een boekje van 15 loten. De loten zijn € 2,50 per stuk, dus die zijn zo verkocht. Kleine tip: 2 loten voor € 5,= of 4 voor € 10,= en de loten vliegen eruit!

De prijzen liegen er niet om!
De hoofdprijs is een Scooter van Tensen 2wielers Westland, een laptop, een jeugdfiets van Vijverberg Fietsen, een Stedentrip, Een rondvlucht met 3 personen, Een etensbon, een Team-BBQ van Zwaard.
Een bal (gesigneerd door selectie), Een shirt (gesigneerd door selectie) of een clinic met 4 personen (door selectie). Kortom gave prijzen voor iedereen!

Als je 15 loten zijn verkocht kan je nog loten bij krijgen. Het team wat het meeste verkoopt kan namelijk een leuk team-uitje verdienen. Dus help elkaar en probeer zo veel mogelijk te verkopen. Voor de echte goede verkopers zijn er ook nog super-loten te verkopen. Dit zijn boekjes van 20 loten, die dus € 50,= kosten.

De trekking zal op zaterdag 1 juni gedaan worden, na de wedstrijd van het 1e.
Hierover later meer. Daarna zal de uitslag op onze site te zien zijn. Er hoeven dus geen namen/telefoonnummers genoteerd te worden. De kopers kunnen zelf nakijken of ze gewonnen hebben.

Deze week zijn de loten uitgedeeld en kan je aan de slag. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Namens de overkoepelende lotenverkooporganisatie,
Thijs Dijkstra, Ruben Hoogerbrugge en Hans Ridder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.