Groene ENERGIE tijdens de AdFysio GiGaKangoeroedag

Afgelopen vrijdag was het dan zover, ALLE kleuters van De Lier mochten de Koningsspelen bij VALTO gaan beleven. De AdFysio Gigakangoeroe-vrijwilligers waren er klaar voor, het hopen was alleen nog op mooi weer. En dat was het! De grote oranje bol stond flink te branden boven het VALTO-complex toen alle kleuters om 9.30 uur het veld op kwamen lopen.

Met het nummer Energie en Doe de Kanga werden de kinderen opgewarmd. En met de komst van onze Koning Willem en Koningin Maxima in een witte limo was het feest compleet! Geweldig! De kids gingen vervolgens een spelletjes-parcours aflopen kregen een eierkoek van Bakkerij van Maanen. Daarna was er nog een cooling-down o.l.v. 3 danseressen. Als klap op de vuurpijl gingen de kinderen naar huis met een mooie groene, gezonde goodie-bag van AdFysio met daarin o.a snackgroenten van Westland Peppers. Moe maar voldaan en hopelijk  met een hele fijne herinnering en ervaring op ons mooie VALTOveld.

Deze dag kon nooit zo soepel verlopen zonder de hulp van onze speaker Michiel, de DJ’s Bart en Pieter, de catering o.l.v. Mariëlle en de technische hulp van Arnold Poot. Top dat jullie er weer bij waren. Een speciale dank gaat natuurlijk uit naar Koningin Maxima-Vera en Koning Willem-Twan en de security, Floris en Mees. Jullie waren geweldig!!! Complimenten!

Ook de Mondriaanstudenten hebben dit jaar hun uiterste best gedaan om de kids een topdag te laten beleven. Als laatste willen we alle andere vrijwilligers, hek-bewaking, fotograaf Suzanne, cameraman JJ en de hulpmoeders van de scholen hartelijk bedanken voor jullie inzet!!

Lieselotte en Marja

P.S. Hebben jullie het filmpje al gezien?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.