GiGa Gaaf!

Afgelopen vrijdag had ViVa VALTO voor de tweede keer alle kleuters van de Lierse basisscholen op het veld, die voor hun school meededen aan de Koningsspelen. De 365 kinderen hebben zich tijdens een wederom prachtige dag prima vermaakt en wij hebben laten zien dat we een dergelijk evenement heel goed kunnen organiseren.

WiWa Wat zeg ik? Een geweldige organisatie! Mijn stage bij de dames Marja en Lieselotte viel eigenlijk tegelijk met de dag zelf, maar dan zie je ook meteen dat aan alle details is gedacht. Wat vorig jaar is opgezet, wordt nu weer afgedraaid met alle leerpunten meegenomen in het draaiboek. En samen de sponsor AdFysio, de leerlingen van het Mondriaan college en de vele vrijwilligers die hun waarde weer hebben laten blijken hebben we met veel creativiteit en energie er een onvergetelijke dag van gemaakt.

Nog even nagenieten? Kijk dan snel op http://val.to/gigakangoeroedag2015.

Op de vroege zaterdag hebben we ook de eerste twee kampioenen van de tweede helft veld mogen feliciteren. Zowel de D1 als de F5 zijn ongeslagen in hun poule en mochten alvast van de taart snoepen, geweldig!

Tenslotte wil ik nog even vermelden dat onze vriend van de club en veelzijdig vrijwilliger Frans Voskamp afgelopen vrijdag is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Frans, nogmaals namens heel VALTO gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.