All-Day-Valto, Haagse Korfbal Dagen & Zuid-Holland Cup

All-Day Valto

Zaterdag 31 oktober is het zover. Alle Valto teams spelen een wedstrijd in onze sporthal. Zie het oefenprogramma op de site (www.ckv-valto.nl/wedstrijden) en in deze bijblijver. Proef de gezelligheid bij Valto in de Vreeloo. Vanaf 9.00 uur in de ochtend kan je al terecht.

 

Haagse Korfbal Dagen

Het grootste zaaltoernooi voor regio Den Haag is weer gestart. Valto A1 en Valto 1 doen mee en hebben zaterdag hun eerste wedstrijd gewonnen.

Valto A1 won met 6-9 van Veo en speelt maandag (26-10) in onze eigen Vreeloohal om 19:15 tegen Achilles. Bij winst schiet A1 door naar de finale a.s. vrijdag om 21 uur in de HKV/OE hal in Den Haag.

Valto 1 won ook, met 10-9 van Weidevogels. Valto 1 speelt maandag tegen Excelsior om 20:45 in de Vreeloo. Bij winst volgen nog wedstrijden op dinsdag, donderdag en eventueel zaterdag. Maar dan moet ons vlaggenschip wel blijven winnen! Kom en moedig onze teams aan!

 

Zuid-Holland Cup

En dan is er nog een interessant toernooi. Dat is de Zuid-Holland Cup. Hier doen alleen standaardteams en D1 teams aan mee. Ook Valto 1 en Valto D1 doen mee. De eerste ronde van dit toernooi wordt gespeeld op donderdagavond 12 november in de Vreeloohal. Valto 1 (20.15 uur) en Valto D1 (19:00 uur) spelen dan tegen Vriendenschaar. Ook hier verwachten we heel veel publiek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.