Bijzondere sponsoring voor bondsscheidsrechters van Valto + radiointerview

De bondsscheidsrechters van korfbalvereniging Valto zijn in het nieuwe jaar geheel in het nieuw gestoken. Zij hebben namelijk nieuwe trainingspakken in ontvangst mogen nemen. Met deze trainingspakken, gesponsord door Frans Voskamp, hopen wij aandacht te vragen voor de schrijnende situatie in Moldavië en de stichting ‘Hart voor Moldavië’.

Moldavië is verreweg het armste land van Europa. Omdat veel inwoners in het buitenland moeten werken, hebben ouderen het daar nog eens extra moeilijk. Vooral de winters zijn lastig voor de oudere inwoners van Moldavië. Verwarming ontbreekt, huizen staan op instorten, de wind heeft vrij spel. Geen bezoek, geen toezicht, geen eten. Kortom, deze ouderen kunnen de hulp van de stichting ‘Hart voor Moldavië’ goed gebruiken.

Valto en Frans Voskamp hebben ervoor gekozen om de scheidsrechters te sponsoren, omdat zij een belangrijke taak vervullen. Scheidsrechters leiden wedstrijden, maar zijn ook zichtbaar voor andere verenigingen. Met deze nieuwe sponsorvorm hoopt Valto te laten zien wie wij zijn; een ambitieuze vereniging die actief participeert in de samenleving.

 

Bijzondere sponsoring voor bondsscheidsrechters van Valto 2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.