Bustickets naar VALTO – ONDO zijn NU beschikbaar in de webshop

Valto 1 heeft nog één keer dit seizoen jullie steun ontzettend hard nodig. Na de winst van onze hoofdmacht op Fortis en de winst van ONDO (M) op Albatros, gaat een beslissingswedstrijd nu uitmaken wie er gaat promoveren. Dit zou een unieke gebeurtenis zijn, want nog nooit acteerde onze club op dit niveau.

Dus schraap je keel, kleur jezelf oranje en ga mee om ze te steunen. Eerder is al gebleken dat de support enorm belangrijk is geweest, ook nu laten we Valto 1 niet in de steek! We rijden aanstaande zaterdag 3 juni om 13.30 uur weg en zetten koers naar neutraal terrein bij Scheldevogels in Bergen op Zoom. Rond 18.00 uur zal de bus weer huiswaarts gaan. 

Buskaartjes kosten € 12,50 te voldoen bij bestelling in de webshop. Wees er snel bij, alleen bij heel veel animo kunnen we een extra bus regelen. Kom vooral in het oranje en neem je supporterssjaal mee. Heb je die niet? Bestel die dan mee voor € 7,50. Het wordt een spannende, maar ook gezellige middag en misschien wel een heel groot feest!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.