CKV VALTO en AdFysio verlengen én intensiveren samenwerking

Met de ondertekening van een nieuw sponsorcontract verlengen én intensiveren CKV VALTO en AdFysio hun succesvolle samenwerking. Maurice van Veldhooven (partner bij AdFysio) en Michiel van den Bos (voorzitter sponsorcommissie) tekenden voor de verlenging. Met de sponsorovereenkomst verbindt AdFysio zich voor opnieuw 3 jaar als sponsor aan de Lierse korfbalvereniging en wordt de begeleiding van selectieteams verder geprofessionaliseerd.

Jarenlange samenwerking

AdFysio en Valto werken al jaren samen en (h)erkennen de symbiose en culturele match tussen beide partijen. De samenwerking bestaat uit het ondersteunen van de senioren- en juniorenselectie van CKV VALTO met advies, eerstelijns fysiotherapie, fitheidstesten en gebruik van sportfaciliteiten. Daarnaast verzorgt AdFysio ook enkele activiteiten van Fit&Fun, met als doelstelling leden en niet-leden verantwoord in beweging te houden.

“We zijn erg blij met een betrokken partner als AdFysio. Naast het feit dat ze een geweldig VALTO-jeugdevenement sponsoren, zorgen ze ook voor een stuk professionaliteit bij een vereniging met ambitie. We ondersteunen elkaar op zowel sportief als maatschappelijk vlak.”, aldus Michiel van den Bos, voorzitter van de sponsorcommissie bij VALTO.

AdFysio Giga-Kangoeroedag

Sinds 2015 heeft AdFysio haar naam ook verbonden aan het jaarlijkse evenement voor kleuters op Koningsdag. Op deze  Giga-Kangoeroedag komen alle basisschoolkinderen uit groep 1 en 2 op het korfbalcomplex van CKV VALTO. Daar worden veel activiteiten en spelletjes met de kinderen gedaan en is bewegen met plezier het motto van de dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.