CKV VALTO op zoek naar nieuwe trainers voor A1 en B1

Korfbalvereniging Valto gaat op zoek naar nieuwe invulling voor het trainer/coach-schap van A1 en B1. Valto A1 wordt momenteel getraind en gecoacht door Hugo van den Berg. Hugo is onlangs vader geworden en wil volgend seizoen de intensiteit richting sport wat verlagen. Een trainer/coach-schap past dan niet meer. Wel willen Hugo en Valto graag met elkaar verder. Er wordt nu gesproken over een invulling bij de jeugd van Valto die past bij de drukte die het vaderschap met zich mee brengt.

Binnen enkele weken moet hier duidelijkheid over komen.

Kevin Barnhard is de huidige trainer van Valto B1 en overweegt komend seizoen als speler in plaats van trainer/coach door te gaan. Kevin traint en coacht Valto B1 op hoofdklasse niveau.

Kevin Barnhard over zijn rol binnen Valto: “Valto is een amateurvereniging met een professionele aanpak. Dit jaar met Valto B1 in de hoofdklasse was pittig, maar wat wil je ook zo’n eerste jaar. Maar de club komt er zeker! Nu denk ik erover om nog één keer zelf te gaan spelen. Bij welke vereniging weet ik nog niet. Misschien sluit ik wel aan bij Valto, de sfeer hier staat me zeker aan!

Johan van der Meer (Coördinator A en B jeugd bij Valto): “Beide heren hebben het goed gedaan en doen het nog steeds goed. Wij zijn erg tevreden. De jeugdspelers hebben enorm veel geleerd en kunnen zich nu meten met de beste teams van Nederland en dat hebben ze nodig in hun volgende jaren. We zijn erg blij dat Hugo iets wil blijven betekenen voor Valto. En wie weet zien we Kevin volgend jaar ook nog wel, maar dan als speler. Goede spelers met de juiste instelling zijn welkom bij Valto!”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.