Dijkvogels 5 – VALTO 8

VALTO 8 trof afgelopen zonnige zaterdag dijkvogels 5. Sommige spelers reisden op de fiets af naar Maasdijk en alle spelers zaten vol goede moed. Van WION en ONDO was al gewonnen en twee punten kunnen optellen zou de koppositie  verstevigen. Echter, kwam dijkvogels al snel voor met 1-0. Maar gelukkig wist VALTO 10 doelpunten te maken voordat het rustsignaal klonk en maakte de tegenstander er nog maar 2. In de rust was VALTO 8 ontspannen en sommigen dronken groene siroop. De tweede helft wisten de VALTO’ers nog 6 doelpunten te scoren en lieten er maar 1 door. Een eindstand van 4-16 maakte dan ook tevredenheid in de spelers los. Speciale dank naar supporter Gerard. Volgende week hebben de spelers rust tijdens het pinksterweekend en daarna zullen zij de drie ploegen uit de poule allen nog een keer treffen, met hopelijk weer 6 punten en een kampioenschap als resultaat.