Ga mee en schrijf samen met Valto 1 geschiedenis!

Bus 1 is vol!

De eerste bus is vol, de plaatsen voor de tweede bus zijn opengezet. Bij voldoende mensen die meegaan, proberen we ook die tweede bus te regelen. Blijken er te weinig tickets verkocht of de bus is niet meer beschikbaar, dan krijgen de mensen die in de tweede bus zouden zitten hun geld terug.

 

Kampioensshirt voor supporters

Voor iedereen die met de bus meegaat is er een gratis kampioensshirt! Dit shirt wordt door de sponsors van de selectie beschikbaar gesteld (zolang de voorraad strekt per maat). Wil jij ook zo’n gaaf shirt? Meld je dan nu nog aan voor de bus!

Op zaterdag 3 juni kunnen we voor de tweede keer dit jaar geschiedenis schrijven! Voor het eerst in de historie van onze club kan Valto 1 promoveren naar het hoogste niveau op het veld: de Ereklasse!

Valto 1 speelt om 16:00 uur in en tegen Nieuwerkerk en kunnen daarbij alle support gebruiken. We gaan er proberen met de gehele vereniging bij te zijn, want bijna iedereen speelt redelijk vroeg die dan en de meeste wedstrijden zijn dus klaar voordat de bus vertrekt. Laten we zorgen dat er een oranje zee langs de kant van het veld staat. Wil jij ook mee? Dat kan!

Ga je heen met eigen vervoer en wil je terug met de bus, dat kan ook. Zelfde ticket, zelfde prijs. Zet dat dan alleen wel in de notities bij je bestelling. De spelers en staf gaan heen met de auto en terug met de bus, dus die plekken houden we vrij.

Bij winst en terugkomst in De Lier gaan we gezellig eten met elkaar, we gaan bestellen bij China Garden en Snackers in De Lier. Wil je ook mee-eten, bestel dit er dan nu ook bij (kan ook los) voor 7,50 euro en kies jouw favoriete Chinese gerechtencombi of patat + kassoufflé/kroket/frikandel.

Wil je jouw trip naar deze kampioenswedstrijd echt compleet maken? Bestel er dan ook een Valto-supporterssjaal bij voor 5 euro!

De tijden voor zaterdag 3 juni:

  • 14:45 uur – Verzamelen bij Villa Valto (zorg dat je op tijd bent!)
  • 15:00 uur – Vertrek bus
  • 16:00 uur – Aankomst Nieuwerkerk, sportpark “De Kleine Vink”
  • 17:15 uur – Wedstrijd afgelopen
  • 18:30 uur – Vertrek naar De Lier
  • 19:00 uur – Aankomst bij Villa Valto, onthaal Valto 1 bij winst en eten
  • 20:00 uur/20:30 uur – Begin feest

Let op: je kunt meerdere kaartjes in één keer bestellen, maar ieder ticket apart met de naam van de persoon er bij die meegaat.

Bestel jouw tickets hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.