Corona-update #17

Hoewel niemand weet wanneer we weer meer of juist minder kunnen doen, heeft het KNKV een routekaart gemaakt. Het geeft geen antwoorden op alle concrete vragen, maar geeft wel inzicht in wat er kan op verschillende momenten. Dus stel de competitie kan in december starten, dan weten we wat de planning voor de rest van het seizoen wordt. Voor januari en februari hetzelfde. Kan er in februari nog niet gekorfbald worden, dan wordt er geen nieuwe zaalcompetitie meer gespeeld.

Bekijk de volledige roadmap via de PDF download.

Daarnaast is er afgelopen week een verandering in de trainingen gecommuniceerd. Gezien de weersomstandigheden van afgelopen week, de vooruitzichten van de winter en de coronamaatregelen die er nu zijn, hebben we als TC besloten om toch de stap naar binnen te maken. We hebben zoveel mogelijk gekeken naar locatie, beschikbare ruimte, tijden en aantallen. Doordat we met minder aantallen per hal willen trainen, komen we voor bijna alle teams uit op één keer per week trainen. Dit resulteert in het het schema op de website of in het kleurenschema in PDF te downloaden.

Daarnaast hebben we naar aanleiding van vragen die we de laatste tijd soms krijgen over contributie in tijden van Corona, een stukje geschreven. Het leek ons een goed idee om hierop vanuit het bestuur een toelichting te geven. Lees het gehele bericht hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.