Kantine open vanaf 16 oktober

Vanuit de Rijksoverheid zijn per 25 september wijzigingen in de coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is het loslaten van de 1,5e meter regel.

Met het loslaten van de 1,5e meter regel wordt in de horeca het coronatoegangsbewijs ingezet, met als doel iedereen zo veilig mogelijk samen te laten komen en het risico van besmetting zo laag mogelijk te houden.

Binnen de sportsector geldt een aantal uitzonderingen, waarbij het mogelijk is om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden, ook zonder coronatoegangsbewijs. Voor het zittend nuttigen van eten en drinken in het afgescheiden gedeelte is dan wél een coronatoegangsbewijs nodig, wanneer je 13 jaar of ouder bent.

Afgelopen zaterdag, 9 oktober, hebben we een test gedaan met de QR-code en dat is goed bevallen. We hebben van meerdere leden begrepen dat zij zich willen blijven inzetten voor een veilige kantine en QR-codes willen scannen aan de terrasdeur. Hierdoor kunnen we ook komende zaterdagen een afhaalpunt én zitplaatsen in de kantine aanbieden.

Samenvattend betekent dat het volgende:

  • Ons clubhuis dient vanaf 9 oktober als afhaalpunt én heeft zitplaatsen voor degene die zich laten scannen aan de terrasdeur en waarbij een groene check uitkomt.
  • Er is geen coronatoegangsbewijs nodig voor het gebruik van het terras buiten, het afhalen van eten en drinken en een bezoek aan het toilet.
  • Het nuttigen van afgehaald eten en drinken is niet toegestaan in de kantine, tenzij je gecheckt bent bij de terrasdeur.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs staat op de website van de overheid.

Heb je interesse om deze taak in te vullen op 9 oktober of eventueel later? Meld je aan via deze pagina. Er zijn nog een aantal plekjes vrij.

Bestuur CKV Valto

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.