Afscheid Bart als bestuurdlid en ere-kleinood voor Ramona tijdens de ALV

Afscheid Bart Versteegen als bestuurslid
Tijdens de ALV van afgelopen maandag 11 oktober 2021 is Bart Versteegen afgetreden als Bestuurslid Marketing en PR. Bart is zijn Valto carrière begonnen bij de TC als wedstrijdsecretaris om vervolgens Bart van Muyen over te nemen als voorzitter TC. Na een aantal jaren voorzitter TC heeft Bart een wissel gemaakt binnen het bestuur naar bestuurslid Marketing en PR. Deze rol bekleed Bart sinds het seizoen 2018-2019 en tijdens zijn periode zijn er mooie stappen gemaakt met de communicatie en marketing van Valto. Als bestuur willen we Bart dan ook nogmaals bedanken voor zijn inzet binnen CKV Valto!

Opvolger van Bart Versteegen is Thomas Ris. Zijn kandidatuur was voorgesteld door het bestuur en is met instemming van de volledige ALV overgenomen. Thomas, welkom in het bestuur en veel succes met deze taak!

Ook aftredend en herkiesbaar was penningmeester Pascal van Dijk. Pascal gaat door na instemming van de volledige ALV en daar zijn we als bestuur en als club heel erg blij mee!

Het Ere-kleinood voor Ramona van Dijk
Het ere-kleinood is ingevoerd in 1971, tijdens het tienjarige bestaan van de club, door één van de oprichters: Maarten Vreugdenhil. Het eerste ere-kleinood was voor Maarten Schut, destijds voorzitter van VALTO. Sindsdien wordt het ieder jaar uitgereikt aan een VALTO-lid dat zich in een jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Meestal is dit niet voor zomaar een jaar, maar voor een langere periode en wordt de persoon bedankt voor inspanningen over die tijd.

Het ere-kleinood is op de avond van de ALV uitgereikt aan iemand die zich op meerdere gebieden heeft ingezet voor onze club. En laten we dat maar meteen concreet maken ook. Want we organiseren veel en zij is er vaak bij. Als hulp bij een leuke AdFysio Giga Kangoeroedag, bij de gave Valto-Feesten, het goedlopende Priva schoolkorfbaltoernooi, bij de geoliede bardiensten, bij de geweldige NK’s of het nu voor de jeugd of de grote mensen is en niet te vergeten het schitterende JUMBO plaatjesboek en haar vaste rol in de kledingcommissie.

Beste Ramona, we hopen dat je met bovenstaande nog lang door zult blijven gaan en we willen je namens het bestuur, namens de vereniging, ontzettend bedanken voor je inzet. Niet alleen het afgelopen jaar, maar ook van de jaren ervoor. Bedankt, het ere-kleinood is dit jaar voor jou!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.