De Lier zonder bier – informatiebijeenkomst NIX18

Het is tijd voor een Lierse informatiebijeenkomst voor ouders! We hebben inmiddels een geweldige feestavond ‘De Lier zonder Bier’ en de decembercampagne ‘NIX18 = Niet voor niks’ achter de rug. Nog steeds denkt een deel van de ouders dat af en toe een alcoholisch drankje toestaan helpt om hun kind verantwoord te leren drinken. Deze campagne laat echter het tegendeel zien: niet doen! Meer over de campagne.

Veel ouders, ook van onderstaande sportverenigingen maken zich toch zorgen waar hun kroost in de puberteit allemaal mee in aanraking komt. Hoe makkelijk kan je als puber in aanraking komen met alcohol & drugs (roken, vapen), welke rol heeft de groepsdruk op een puber en hoe ga je hier als ouder mee om? Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar (voortgezet onderwijs) organiseren we een informatie- bijeenkomst over alcohol, genotsmiddelen, gamen en social media.

Deze avond is op woensdagavond 18 januari 2023 in de kantine van Lyra. De inloop is vanaf 19.00 uur en van 19.30 – 21.00 uur worden de laatste nieuwtjes en feiten door Brijder preventie verzorgd. Geef je snel op via secretaris@vvlyra.nl als je hierbij aanwezig wilt zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.