Speelronde 6 zaal, weg met die oliebollen

Toch nog een aardig programma afgelopen zaterdag, met competitie- en oefenwedstrijden, met wisselend succes. Aanstaande zaterdag weer een vol programma, zowel uit als thuis. De selectie speelt thuis, in hopelijk een volle hal met het team van de week in belangrijke wedstrijden tegen Tilburg. Kom ook, alle support is welkom!

Jongensclinic was leuk en stoer!
Alweer even geleden, op zaterdag 24 december was er van 11 tot 12 uur een jongensclinic in Vreeloo. Met als doel het werven van stoere jongens, deden een aantal stoere Valto-mannen er alles aan om de deelnemers te laten zien wat korfbal is en dat het superleuk kan zijn.

Geweldig gedaan mensen, want volgens mij was het een gave clinic met al meteen resultaat. Daar doen we het voor en hopelijk volgen er meer. We gaan dit zeker nog een keer doen, dus houdt de Valto-agenda in de gaten!

Korfbal Challenge 2022
Na twee jaar afwezigheid was hij weer terug, de Korfbal Challenge aan het einde van het jaar. Een mooi evenement in de topsporthallen van Rotterdam met allerlei activiteiten op het gebied van korfbal, zoals clinics voor trainers, live streams en uiteraard wedstrijden van regioteams en de groten van TeamNL en Korfbal League clubs.

Bij de regioteams deden Sanne Rijsdijk mee bij RTC West U17 en Jonne van der Meer bij RTC Den Haag U15. Dit laatste team wist het toernooi te winnen in de leeftijdscategorie, van harte gefeliciteerd Jonne! En voor beide dames een mooie prestatie om hier mee te mogen spelen.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.