De Westlandse Sportprijzen door de ogen van onze topper Marleen

Afgelopen donderdag vond het Sportgala plaats in Westland Theater De Naald in Naaldwijk. Voor mij toch wel een bijzondere avond omdat ik een van de genomineerden was in de categorie Sportvrijwilliger van 2019. Dit is een publieksprijs waardoor middels een stemming bepaald wordt wie deze prijs wint. Helaas waren er niet voldoende stemmen voor mij om de prijs in ontvangst te mogen nemen. Achteraf hoorden we dat het echt een close call was en dat er dus net niet genoeg stemmen waren om op het podium mijn goed voorbereide speech te mogen houden. Daarom hieronder een deel van mijn (omgebouwde) speech om toch een woord van dank uit brengen.

Allereerst is het natuurlijk geweldig dat ik genomineerd ben door Valto voor wat ik doe voor de club, maar wat ik doe is zeker niet uniek. Als ik om mij heen kijk bij Valto zie ik zo veel mensen die heel veel voor de club doen. Vrijwilligers die meerdere keren per week maar soms ook dagelijks, bezig zijn met en voor Valto.Dat is ook gelijk wel het mooie aan het verenigingsleven: met elkaar houdt je namelijk een sportvereniging bloeiend, met elkaar houden wij Valto bloeiend. Je doet iets voor een ander en tegelijkertijd leer je daar zelf ook weer van.

Zoals hierboven al geschreven wil ik Valto uiteraard bedanken voor de nominatie. Maa​r daarnaast wil ik ze ook bedanken voor de kans die ik krijg om te doen wat ik leuk vind om te doen. Bedankt voor het vertrouwen wat ik kreeg om het afgelopen jaar en het komend jaar het NK op te pakken. Bedankt voor de gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid die er is binnen onze club, waar ik deel vanuit mag maken en waar ik trots op ben.

Het laatste hele grote dankjewel gaat natuurlijk naar alle mensen die op mij gestemd hebben! Helaas was het net niet genoeg voor de prijs, maar dat betekende ook dat ik niet met kloppend hart, zwetende handen en trillende benen het podium op hoefde om een volle Naald toe te spreken. Zo heeft ieder nadeel ook weer zijn voordeel!

Helaas bleek later op de avond dat ook ons vlaggenschip niet won in de categorie Beste sportploeg 2019. Toch kunnen we met elkaar terugkijken op een leuke avond! Nogmaals bedankt voor jullie stemmen en tot snel op het veld, weer gewoon in onze sportkleding ?.

Marleen

Foto’s van de avond door Mieke van Leeuwen zijn hier te bekijken. Die van de Gemeente Westland zelf staan hier (Rolf van Koppen Fotografie).

Foto bij dit artikel: Rolf van Koppen Fotografie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.