Dijkvogels G-korfbal

G-korfbalBij Dijkvogels speelt een enthousiaste groep korfballers, die het erg leuk zou vinden om andere enthousiastelingen erbij te krijgen. Wil je een keertje een training proberen? De eerste keren is dit geheel vrijblijvend en kost het je niets. Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie.

Wij spelen al heel wat jaar met veel plezier korfbal bij Dijkvogels in Maasdijk. Korfbal is een gemengde sport, we spelen met jongens en meiden samen en dat is heel gezellig. De leeftijd van onze 25 spelers varieert van 12 tot 55 jaar.

Elke woensdag trainen we van 19.00 tot 20.00 uur op het veld aan de Lange Kruisweg. De trainingen zijn hartstikke leuk en worden gegeven door verschillende trainsters en trainers. We doen gooi- en vangoefeningen, schieten heel veel op de korf, maar leren natuurlijk ook trucjes voor de wedstrijden, ieder op zijn of haar eigen niveau.

Wedstrijden spelen wij om de week of één keer per maand, dit wordt georganiseerd door de korfbalbond. De ene keer spelen we thuis en de andere keer gaan we naar een vereniging toe, grotendeels in de buurt van Rotterdam. In de winter (oktober/maart) kunnen we binnen trainen en spelen in onze mooie sporthal in Maasdijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.