Eindmiddag met duo-schottoernooi en BBQ

U leest het inderdaad goed, dit jaar organiseert de Activiteiten Commissie van Valto voor iedereen een Eindmiddag. Deze middag wordt het seizoen 2015-2016 op een gezellige en feestelijke manier afgesloten.

Wanneer? Zaterdag 11 juni 2016
Aanwezig: 12.30 uur
Start: 13.00 uur
BBQ: 17.00 uur

Dit jaar doen we het een klein beetje anders dan de afgelopen jaren. Je hoeft je niet af te melden als je er niet bij kunt zijn, maar je mag je juist in tweetallen aanmelden om mee te kunnen doen aan het
Duo-Schottoernooi.

Kinderen van de Kangoeroes, F, D en E geven zich samen met iemand van 16+ op. Dit kan zijn met je vader, moeder, opa, oma, tante, oom, grote nicht, neef of iemand uit de senioren. De C, B, A en senioren kunnen zich opgeven met wie ze willen. Degene met wie je je opgeeft hoeft niet persé op korfbal te zitten. Er zijn drie verschillende poules waarin gestreden wordt om de prijzen:

1. Kangoeroes – F
2. D – E
3. C en hoger

In de verschillende poules wordt deze middag gestreden om de prijs voor het beste schutters duo!
We sluiten de middag af met natuurlijk een prijsuitreiking en een BBQ.

Dus zet zaterdagmiddag 11 juni in de agenda, ga opzoek naar een leuk/gezellig/goed maatje, geef je op via de website! Opgeven kan tot uiterlijk 3 juni via www.ckv-valto.nl/einddag. Wellicht slepen jullie die mooie beker binnen op zaterdag 11 juni.

Opgeven voor de BBQ kan ook op de website via de bovenstaande link. Wil je nu niet meedoen met het schottoernooi en toch gezellig komen BBQ’en. Geef je dan ook op via de website! Ook vindt je hier meer informatie over de verschillende menu’s en prijzen.

En de D1 gaat op deze dag naar het NK, dus zullen de tijden van het schutterstoernooi worden aangepast, de nieuwe tijden volgen nog. Voor degenen die hier graag bij willen zijn, wordt er een bus vanuit Valto geregeld. We kunnen die dag natuurlijk wel gezamenlijk afsluiten op het terras van Valto met een gezellige, aangeklede BBQ.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.