EN WEER EEN PAAR KAMPIOENEN……

Afgelopen zaterdag mochten we weer een paar teams huldigen!

F2 kampioenAls eerste was daar de F2. Omdat ONDO F1 afgelopen week verloren had van Weidevogels F1 was er ineens weer kans op het kampioenschap voor de F2. Dan moest er zaterdag wel van Weidevogels gewonnen worden. De F2 bleef koelbloedig en won de wedstrijd met 15-9 en was zo de eerste kampioen van de dag! Op de foto ontbreken helaas Kees en Luna, die er niet bij konden zijn.

 

C1 kampioenHierna was het de beurt aan VALTO C1. In een poule waar iedereen nog kans had op het kampioenschap had de C1 het als enige in eigen hand. Winst op Maassluis C1 was voldoende om kampioen te worden. Na drie keer verloren te hebben van Maassluis met één doelpunt verschil was VALTO C1 dit keer de betere ploeg en won met 9-4. Dat betekende kampioen en een ticket naar het NK in Assen. Op de foto ontbreekt Luca, die er zaterdag helaas niet bij kon zijn.

 

C2 kampioenOnderwijl was VALTO C2 uit tegen HKV/OE C2 haar kampioenswedstrijd aan het spelen. Zij profiteerden van het verlies van Dijkvogels C2 afgelopen dinsdag tegen Refleks en had hiermee ook het kampioenschap in eigen hand. Winnen was voldoende om kampioen te worden. Thuis werd er nog 6-6 gelijk gespeeld, maar dit keer was de C2 duidelijk de betere ploeg en werd er met 4-9 gewonnen en dus was het kampioenschap een feit. Snel terug naar De Lier om daar een feestje te vieren. Op de foto ontbreekt Rolf, die er zaterdag helaas niet bij kon zijn.

 

V2 kampioenEn als laatste zaterdag was het de beurt aan VALTO 2. Met nog twee wedstrijden te gaan, kon thuis tegen Pernix 3 het kampioenschap al binnen gehaald worden. Het werd geen spannende wedstrijd, want bij rust stond er al een comfortabele voorsprong op het scorebord, 11-3. Toen halverwege de tweede helft Pernix ook nog met een dame minder moest gaan spelen, omdat ze geen reserves bij zich hadden, hield de scheidsrechter het bij een 15-8 stand voor gezien en was het kampioenschap en dus promotie naar de 1e klasse een feit.

 

ALLE KAMPIOENEN VAN HARTE GEFELICITEERD!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.