Kleding inleveren

Het einde van het seizoen nadert. Sommige hebben hun laatste wedstrijd gespeeld en andere hebben nog belangrijke wedstrijden voor de boeg! Daarna moet alle kleding worden ingeleverd. Hiervoor een aantal richtlijnen.

Wedstrijdshirtjes/inloopshirtjes en shirtjestas

  • Voor de jeugd tot en met de B dienen de coaches de kleding te verzamelen. Voor de A en senioren moet de aanvoerder dit doen.
  • Zet de shirtjes & inloopshirtjes in de shirtjestas gewassen en compleet op de bovenste plank van het tassenrek. Doe een briefje in de tas met daarop: Rugnummer; maat; naam van de speler en opmerking over kwaliteit. Je mag het ook mailen naar MichielvdBos@msn.com.
  • Doe de eventuele wedstrijdbal bij de andere ballen van je team in het ballenhok.

Team sporttassen en trainingspakken

  • Lever ook alle tassen die bij een team behoren en trainingspakken in. Zorg ervoor dat eventuele schade hersteld is (Tip: Kledingreparatie Hoofdstraat 33-A). Scheuren en gaten worden verwacht te worden hersteld. Schade door slijtage (bijvoorbeeld defecte ritsen) hoef je niet te laten herstellen, graag even aangeven op een briefje).
  • Indien je een trainingspak en sporttas hebt, wil ik je vragen deze ook in het tassenrek achter te laten. Heb je geen sporttas, stop dan je trainingspak met een briefje in een plastic tasje.

Inleveren als wedstrijden zijn afgelopen

Op 6 juni zijn de laatste wedstrijden / kampioenschappen. Daarna moet alles ingeleverd worden. Uitterlijke datum is de Einddag op 20 juni. Echter, des te eerder des te beter!

Zomeractiviteit

In de zomer gaan we goed de kwaliteit van de kleding bekijken. We hebben alle kleding nodig om ook eventuele herstelacties te kunnen ondernemen. Voorgaande jaren was het gebruik je trainingspak en tas te houden als je het jaar daarna waarschijnlijk ook in hetzelfde team zou komen. Dit jaar doen we het anders. Wanneer je netjes aangeeft op een briefje welke kleding (nummer, maat) van jou is, dan heb jij voorrang het volgende seizoen op die betreffende kleding.

Wanneer je vragen heb, schroom niet mij te benaderen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Vriendelijke groeten Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.