De Valto-houdt-je-van-de-straatquiz

Ter vervanging van de jaarlijkse a-gogo quiz organiseert de Activiteitencommissie dit jaar een online quiz op vrijdagavond 18 december 2020. Vorm een team van maximaal vier personen (18+), bij voorkeur allemaal uit hetzelfde huishouden. Eén persoon van ieder team geeft het team op door onderstaand formulier in te vullen. In de week voor de quiz ontvangt deze teamcaptain alle informatie, inclusief de plaats van het online antwoordenformulier.

Om de gezelligheid te vergroten en de lokale horeca te steunen, is er de mogelijkheid om wijn- of bierpakketten en een borrelplank te bestellen voor tijdens de quiz. De pakketten en planken worden alleen bezorgd in Westland in de week voorafgaand aan de quiz.

  • Het bier- of wijnpakket bestaat uit twee speciaalbiertjes of twee kleine flesjes wijn, een bakje nootjes en een lunchbon van De Witte ter waarde van €5,-. Deze pakketten kosten €8,- per stuk.
  • De borrelplank is geschikt voor vier personen en kost €22,50 per stuk.
    Bij het inschrijfformulier voor de quiz is er ook de mogelijkheid om de bestelling van pakketten en planken aan te geven.

Eventuele vragen kunnen worden gestuurd naar activiteiten@ckv-valto.nl.

De mogelijkheid tot inschrijving en bestelling sluit zaterdagavond 12 december. Zorg ervoor dat je 18 december om 20.00 van de straat bent en klaar zit om de meeste goede antwoorden te geven!

Aanmelden van via deze link: https://ckv-valto.nl/evenementen/de-valto-houdt-je-van-de-straatquiz/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.