Het Priva Schoolkorfbaltoernooi beleeft een geslaagde middag

Woensdagmiddag 25 mei was het Priva Schoolkorfbaltoernooi. Dit jaar helaas wat minder aanmeldingen dan andere jaren, maar uiteraard hebben we er met de deelnemende teams een geslaagde middag van gemaakt. We begonnen de middag met een gezamenlijke training, om met name de niet-korfballers in korte tijd de beginselen van het korfbalspel te leren.

Na deze korte training waren de kinderen goed opgewarmd en konden we aan de wedstrijden beginnen. Er werd flink gestreden en het scoren was nog best een uitdaging met de harde wind. Na twee uur korfbalplezier waren de winnaars bekend. Bij groep 3 wonnen de Juliana Kanjers, bij groep 4 de KJS Toppers en bij groep 5 Korfbal 4 All. Voor alle teams was er een beker en voor alle kinderen een leuk VALTO-stress-balletje.

Voor kinderen die na deze leuke kennismaking met de sport korfbal enthousiast geworden zijn, is er de komende weken de gelegenheid om mee te trainen. Dit kan al vanaf volgende week!

We hebben voor de verschillende leeftijden twee groepen: E en F teams:

Kinderen die geboren zijn in het jaar 2014 of 2015 kunnen meetrainen met de F-teams op dinsdag van 17.00 – 18.00 uur en/of op donderdag van 18.00 – 19.00 uur.

Kinderen die geboren zijn in het jaar 2012 of 2013 kunnen meetrainen met de E-teams op woensdag van 17.15 – 18.15 uur en/of op donderdag van 18.00 – 19.00 uur.

Als je het na een paar keer meetrainen nog steeds leuk vindt, kun je lid worden en vanaf het nieuwe seizoen kun je dan ook wedstrijden gaan spelen. Begin september begint de competitie weer en ongeveer in de laatste week van de zomervakantie beginnen de trainingen weer!

Wil je meetrainen, stuur dan even een berichtje naar één van ons of neem contact met ons op voor meer informatie:

Romy vd Berg, tel. 06 50256148
Petra Dijkstra, tel. 06 21409023

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.