Veranderingen binnen Valto-selectie volgend seizoen

In de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, vinden er een aantal veranderingen plaats binnen de selectie van Valto. Nadat al eerder bekend werd dat Thomas Reijgersberg de staf komt versterken, zijn er ook binnen de spelersgroep een aantal wijzigingen.

Mirthe van Staalduinen heeft besloten haar korfballoopbaan bij Valto voort te zetten. De uit ’s-Gravenzande afkomstige speelster heeft hiervoor onder andere bij Fortuna/Delta Logistiek gespeeld en daar samengewerkt met hoofdtrainer Mark Tissink in de Reserve Korfbal League. Afgelopen jaar speelde zij bij Avanti/Post Makelaardij in de hoofdklasse. Komend seizoen sluit zij aan bij de selectie van Valto.

Mirthe over haar stap naar Valto: “Ik hoop mij bij Valto verder te ontwikkelen en bij te kunnen dragen aan de mooie ambities van de club. Ik kijk met veel plezier uit naar deze nieuwe uitdaging!”.

Met de komst van Mirthe naar Valto, komt er ook ervaring bij in de selectie. Zij is dan ook meer dan welkom, mede gezien de spelers die gaan stoppen. Ook voor volgend seizoen staat er weer een sterke selectie, waarmee we de ambities van onze club kunnen gaan verwezenlijken. Ik wens Mirthe dan ook veel plezier en succes!”, aldus bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas.

Naast de komst van Mirthe van Staalduinen, hebben drie spelers aangegeven te stoppen met selectiekorfbal bij Valto. Mees Koole gaat na een jarenlange carrière een andere sport beoefenen, Nikki van der Hak gaat terug naar ODO, het oude nest en Zané de Roo stopt noodgedwongen door een langdurige blessure. We nemen aan het eind van dit seizoen afscheid van deze selectietoppers en bedanken hen voor hun jarenlange inzet bij onze club.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.