PRIVA schoolkorfbaltoernooi – woensdag 29 mei 2024

Woensdag 29 mei was het schoolkorfbaltoernooi. Van de groepen 3, 4, 5 en 6 deden 125 kinderen mee, verdeeld over 25 teams. Om 13.30 uur begon het toernooi, en precies vanaf dat moment was het droog, en later op de middag ging ook zelfs het zonnetje nog schijnen.

Er werd fanatiek gestreden om de winst. Elke wedstrijd begon met het nemen van 12 schoten per team, en daarna werden er wedstrijden gespeeld volgens de F-regels. Gedurende de middag konden de kinderen een lekker ijsje halen en aan het eind van de middag was er voor elk team een beker en alle kinderen kregen een oranje fluitje, die ter plekke gelijk getest werden. En ze deden het allemaal!!

Bij groep 3 waren er twee winnaars: de Kanjers en de Toppers van de Koningin Julianaschool. Bij groep 4 ging de 1e prijs naar de Rode Winnaars van de Prins Mauritsschool. Bij groep 5 werd het team de Vier Biggetjes van de Koningin Julianaschool eerste en bij groep 6 was het team Snelle Jelles van de Koningin Julianaschool de winnaars. Een geslaagde middag met dank aan alle vrijwilligers en hoofdsponsor PRIVA.

Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.