Veel sport, spel en plezier bij Oranjesporten in de meivakantie

Vanuit de landelijke overheid wordt sporten en bewegen voor de jeugd gestimuleerd. In navolging hierop vroeg Gemeente Westland Westlandse verenigingen om in de meivakantie activiteiten te organiseren voor leden van de eigen club maar ook voor kinderen die geen lid zijn van onze vereniging.

Bij Valto stonden er dus ook een aantal leuke activiteiten op het programma, voor zowel leden als niet-leden. Op beide dagen was er, naast onderstaande activiteiten, voor iedereen een stormbaancompetitie.

De AdFysio Giga Kangoeroedag was een groot succes

Vrijdag 7 mei was het zover, de 7e Giga Kangoeroedag powered by AdFysio De Lier, Centrum voor Fysiotherapie en Beweging. Het was prachtig weer en ruim 220 kinderen van alle Lierse basisscholen vermaakten zich deze laatste dag van de vakantie met allerlei spellen en springkussens.

Volgend jaar hopen we het weer tijdens de Koningsspelen te kunnen houden, maar voor deze alternatieve dag willen we alle deelnemers uit de groepen 0-4, alle begeleiders, de organisatie, helpers én sponsors heel erg bedanken! Het was super 💪

Ook de stoere clinic was geweldig

Op dezelfde dag, vrijdag 7 mei was het de beurt aan de Lierse waaghalzen. Je moest het ook maar durven, de stoere clinic van Valto, waarbij je op een gave manier kennis kon maken met korfbal. Door een aantal selectiehelden en topjunioren werden de jeugdspelers en hun introducés meegenomen in toffe oefeningen een truukjes met op de achtergrond heerlijke beats die uit de speakers galmden.

Talenten genoeg onder de jonge gasten die kennismaakten met onze sport. Ze konden zich na afloop ook nog eens bewijzen op de stormbaan om daar de snelste tijd neer te zetten. Kortom, een groot succes! Alle clinicgevers, vrijwiligers, jeugdleden én hun introducés heel erg bedankt 👌

Was je er niet bij, maar durf je het aan om eens een aantal proeftrainingen te doen, kijk dan op de flyer voor meer informatie.

Clinics door de jeugd sluiten de Orangjesporten af

Ondanks dat het weer iets minder was dan de dag ervoor, heeft de jeugd van Valto toch kunnen genieten van de clinics, gegeven door hoofdtrainer Mark Tissink en een groot deel van de selectiespelers. Aan de hand van verschillende oefeningen, werd er geleerd en plezier gemaakt door de jeugdleden uit de E, D, C, B en A.

Na afloop was er de stormbaan waar iedereen nog even overheen mocht gaan. Al met al een mooie afsluiting van de oranjesporten zo in de laatste dagen van de meivakantie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.