Westland Derby’s Part II

Westland derbysAfgelopen week stonden na enkele jaren afwezigheid de Westland Derby’s weer op het programma. Donderdagavond speelden de senioren 1, 2 en 3 van Dijkvogels, ODO, Ondo & VALTO tegen elkaar.

Door deze Westlandse ploegen werd er op deze mooie rustige zoemeravond rustig op los gescoord. Er waren spannende wedstrijden, maar ook wedstrijden waar het verschil tussen de ploegen nog groot was. Sommige spelers waren net terug van vakantie, dus moesten nog even wennen aan elkaar, het tempo en de lengte van de wedstrijden. Maar het plezier was er bij iedereen en dat is uiteraard ook zeer belangrijk. Het was een geslaagde avond!

Op zaterdag mochten de junioren 1 en 2 het tegen elkaar opnemen. Vandaag was ook CKC Maassluis aanwezig. Het weer was prachtig, maar het was ook erg warm. Dit merkte we zeker aan het begin van de middag. Toen is ook besloten door de ploegen van Ondo, VALTO en de organisatie om de laatste twee wedstrijden uit het programma te halen. De eerste wedstrijden begonnen om 10.45 uur, de duur per wedstrijd was 2x 15 minuten. Het waren leuke wedstrijden om te zien; ook zaten er enkele spannende wedstrijden tussen en dan heeft men niet door dat het warm is. De strijd werd aangegaan en je ziet dan pas echt goed dat er genoeg talent in het Westland rond loopt. Dat belooft wat voor de toekomst van de clubs.

Ondanks de warmte op de zaterdag was het geheel weer geslaagd!

>> Bekijk hier de uitslag van de Westland Derby’s

Wij willen verder iedereen zeer bedanken die meegeholpen heeft op beide dagen!

Groet, Frank Monna en Johan van der Meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.