Nieuwe ronden, nieuwe kansen

Nu zo’n beetje iedereen terug is vakantie, de kinderen gaan tenslotte weer naar school, kan het nieuwe seizoen echt van start. De meeste oefenwedstrijden zijn gespeeld, waaronder de Westland Derby’s, een toernooi tussen de Westlandse clubs dat afgelopen donderdag en zaterdag werd georganiseerd. Ik heb het idee dat iedereen klaar is voor de competitie die zaterdag start. Zo ook het bestuur. Na een zomerstop draaien diverse commissies al weer op volle toeren en heeft het bestuur haar eerste vergadering volgende week, op 31 augustus.

Aan het einde van het vorige seizoen, een week vóór de officiële zomervakantie, hebben we als bestuur het seizoen afgesloten. We hebben teruggekeken op een bewogen korfbaljaar en geëvalueerd. De goede zaken, maar ook de verbeterpunten hebben we benoemd en nemen we mee. We hopen onszelf en daarmee ook VALTO steeds weer een stapje verder te brengen in de richting waar we naar toe willen. Daarbij ontkom je er niet aan om nog eens te kijken waar je dan eigenlijk naar toe wilt. Vooruitkijken dus, naar de toekomst. Dromen uitspreken voor over 10 jaar en tegelijkertijd doelstellingen en plannen voor de kortere termijn opschrijven.

Mede dankzij de mooie zomeravond en de voortreffelijke BBQ, zijn er mooie ideeën besproken. Deze ideeën zullen we in het beleid voor de komende jaren gaan verwoorden en ook met jullie delen. Niet alleen op de twee Algemene Ledenvergaderingen, maar ook tussendoor. We vinden het namelijk belangrijk dat jullie weten wat de plannen zijn en naar welke dromen we toe willen werken. En belangrijker, dat dit dezelfde dromen zijn als die van jullie. Laten we afspreken dat wij jullie blijven informeren en jullie ons feedback blijven geven. Tip: zet 5 oktober vast in je agenda, de najaarsvergadering voor leden en ouders!

Een mooie nieuwe ronde is van start. Pak die kansen, geniet van de sport en het spel, de lol en de gezelligheid. Dat is tenslotte waar het bij VALTO om draait. Aanstaande zaterdag begint al met een mooi affiche. Veel thuisspelende ploegen, waaronder de volledige seniorenselectie, de A en de B.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.