Extra activiteiten tijdens het NK B-jeugd

Op 17 juni 2017 wordt bij Valto het NK B-jeugd georganiseerd. Valto doet hier zelf niet aan mee, maar toch is er reden genoeg om te komen! Voor de jeugd van de A tot en met de E is er namelijk een gave clinic. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen delen we de groep in tweeën. De eerste clinic is om 11:15 uur, de tweede om 12:30 uur. In welke groep je komt, hoor je nadat alle aanmeldingen binnen zijn. We zorgen er uiteraard voor dat je bij je leeftijdgenoten komt.

Aanmelden kan via de website: http://ckv-valto.nl/aanmelden-clinics-tijdens-nk-b-jeugd.

Let op: vol = vol! Deze clinic is alleen voor de eigen Valto-jeugd + jeugd uit de regio en wordt verzorgd door Marrien Ekelmans en zijn selectie.

Ook aan de jongere kinderen is gedacht. Tijdens het toernooi zullen er een paar gave springkussens zijn waar iedereen tot en met de D zich op uit kan leven. Deze springkussens zijn ook toegankelijk voor de bezoekers van Valto deze dag: de supporters van de diverse B-teams en bezoekers uit De Lier en omstreken. Tijdens de finalewedstrijden zijn de springkussens niet meer toegankelijk, zodat we met zijn allen de toppers van Nederland kunnen aanmoedigen.

Beide activiteiten zijn in de sporthal en gratis toegankelijk. Toegang via het Valto-terrein.

We hopen jullie allemaal te zien!

Bart van Muijen, Rianca Aarts en Marleen Slaman

P.s. Voor het springkussenfestijn zoeken wij mensen die een uurtje toezicht willen houden op de jongsten in de sporthal. Minimale leeftijd: C-jeugd. Aanmelden kan bij marleen.slaman@ckv-valto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.